Αλλαγη μιας εικονας με τη καταλληλη λεξη κλειδι..

Συζητήσεις για τις γλώσσες του dot Net και για του Visual Studio της Microsoft

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
George_Z
Δημοσιεύσεις: 60
Εγγραφή: 18 Δεκ 2003 01:27
Τοποθεσία: lefkas

Αλλαγη μιας εικονας με τη καταλληλη λεξη κλειδι..

Δημοσίευση από George_Z » 18 Δεκ 2003 01:53

Αυτο που θα ηθελα ειναι να φτιαξω ενα "About.exe" to οποιο να περιεχει μια εικονα ,η οποια με τη πληκτρολογηση μιας λεξης θα αλλαζει,σε μια αλλη εικονα.
Χρεισιμοποιω τη Visual Basic 6.





Ευχαριστω. :-?

Άβαταρ μέλους
spin
Δημοσιεύσεις: 418
Εγγραφή: 19 Δεκ 2002 06:52
Τοποθεσία: Los Angeles
Επικοινωνία:

Αλλαγη μιας εικονας με τη καταλληλη λεξη κλειδι..

Δημοσίευση από spin » 18 Δεκ 2003 03:00

mporeis na valeis ena text box pou na exei to focus alla na min emfanizete sto parathiro dialdi na exeis pio mikro kai afto na einai dipla kai na min afineis na kanoun resize to parathiro na to doune... kai ena timer gia na elenxei ti exei mesa to textbox...

Άβαταρ μέλους
agrippas
Script Master
Δημοσιεύσεις: 494
Εγγραφή: 18 Ιούλ 2002 14:52
Τοποθεσία: Υπερπέραν
Επικοινωνία:

Αλλαγη μιας εικονας με τη καταλληλη λεξη κλειδι..

Δημοσίευση από agrippas » 18 Δεκ 2003 03:51

Δες ένα παράδειγμα με ένα Label για να πάρεις μια ιδέα.

Κώδικας: Επιλογή όλων

Option Explicit

' Xreiazomaste ena textbox Text1
' kai ena Label Label1 gia na deis pws doulevei
' meta to allazeis me eikona

Private Sub Text1_Change()

Dim i As Integer                'metrhths
Dim intMhkosFrashs As Integer   'to mhkos ths frashs pou zhtame
Dim strKeimeno As String        'to keimeno pou yparxei sto textbox
Dim blnCorrect As Boolean       'an einai swsto h oxi
Dim strFrash As String

  strKeimeno = Text1.Text         'pairnoume thn timh tou textbox

  'edw orizeis th frash pou 8es
  strFrash = "dokimastiko"

  intMhkosFrashs = Len(strFrash)  'to mhkos ths

  'Loop mesa sta grammata ths frashs kai elegxos gia to ka8ena
  For i = 1 To intMhkosFrashs
      If Mid&#40;strFrash, i, 1&#41; <> Mid&#40;strKeimeno, i, 1&#41; Then blnCorrect = False Else blnCorrect = True
  Next i

  'vgazoume to apotelesma sto label

  Label1.Caption = CStr&#40;blnCorrect&#41;

End Sub

'Giwrgo 8alassh...

Άβαταρ μέλους
agrippas
Script Master
Δημοσιεύσεις: 494
Εγγραφή: 18 Ιούλ 2002 14:52
Τοποθεσία: Υπερπέραν
Επικοινωνία:

Αλλαγη μιας εικονας με τη καταλληλη λεξη κλειδι..

Δημοσίευση από agrippas » 18 Δεκ 2003 12:34

Sorry, το παραπάνω δεν είναι σωστό. Ελπίζω να καταλαβαίνεις γιατί.

Άλλαξε τις γραμμές του For... Next με:

Κώδικας: Επιλογή όλων

  blnCorrect = True 'th vazw eksarxhs True
  
  'Loop mesa sta grammata ths frashs kai elegxos gia to ka8ena
  For i = 1 To intMhkosFrashs
      If Mid&#40;strFrash, i, 1&#41; <> Mid&#40;strKeimeno, i, 1&#41; Then blnCorrect = False
  Next i

Άβαταρ μέλους
George_Z
Δημοσιεύσεις: 60
Εγγραφή: 18 Δεκ 2003 01:27
Τοποθεσία: lefkas

Αλλαγη μιας εικονας με τη καταλληλη λεξη κλειδι..

Δημοσίευση από George_Z » 18 Δεκ 2003 23:44

se euxaristw poly file mou..................... :P

Απάντηση

Επιστροφή στο “dot Net και Visual Studio”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες