Πρόβλημα με τον μετρητή

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
xmavidis
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1217
Εγγραφή: 02 Δεκ 2003 19:59
Τοποθεσία: Ηράκλειο

Πρόβλημα με τον μετρητή

Δημοσίευση από xmavidis » 01 Ιαν 2004 21:18

Στην σελίδα μου, στο www.myflorina.net έχω βάλει τον counter από τα php scripts του grjava. Έχω χωρίσει την σελίδα σε 4 κομμάτια και προσθέτω το καθένα με Include. O μετρητής βρίσκεται στην σελίδα temp/left.php

Ας έρθουμε στο πρόβλημα τώρα:
Όταν τον έβαλα τον μετρητή οι μοναδικοί επισκέπτες (με την δική μου επίσκεψη) ήταν 1. Μετά όταν επισκέφτηκαν σίγουρα άλλα 3-4 άτομα την σελίδα ακόμα ο αριθμός των μοναδικών επισκεπτών είναι στο 1

grdesign
Δημοσιεύσεις: 52
Εγγραφή: 15 Δεκ 2003 17:59
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με τον μετρητή

Δημοσίευση από grdesign » 01 Ιαν 2004 21:22

Ananewses thn selida... Synexise na yparxei to problhma??

Άβαταρ μέλους
xmavidis
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1217
Εγγραφή: 02 Δεκ 2003 19:59
Τοποθεσία: Ηράκλειο

Πρόβλημα με τον μετρητή

Δημοσίευση από xmavidis » 01 Ιαν 2004 21:39

Ναι....ενώ τα hits ανεβαίνουν κανονικά
I want to know God’s thoughts; the rest are details.
Albert Einstein

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με τον μετρητή

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 01 Ιαν 2004 23:43

diabazeis to readme kai ma8eveis pos leitourgei to script meta kaveis SOSTO CONFIGURATION kai meta ksavadokimazeis ama pali dev leitourgei pes mas to script mpas kai kapoios to katebasei va to tsekarei ama leitourgei sosta

tsekare sosta to onoma tou domain to path pou briskovte ta arxeia pou doulebei db n textfiles
episis tsekare cookies n sessions n opoio allo tropo xrisimopiei gia to tracking
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με τον μετρητή

Δημοσίευση από ThyClub » 02 Ιαν 2004 00:07

Na se rwthsw kati asxeto???

Giati:
<head>
<meta http-equiv="Content-Language" content="el">
<meta name="GENERATOR" content="Microsoft FrontPage 5.0">
<meta name="ProgId" content="FrontPage.Editor.Document">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1253">
<meta http-equiv="Content-Style-Type" content="text/css">
<title>::MyFlorina.net - Η πύλη του κόσμου προς τη Φλώρινα</title><style type="text/css">
<!--
BODY {
scrollbar-face-color: #ECF0F6;
scrollbar-highlight-color: #000066;
scrollbar-3dlight-color: #ECF0F6;
scrollbar-darkshadow-color: #000033;
scrollbar-shadow-color: #000033;
scrollbar-arrow-color: #000099;
scrollbar-track-color: #ECF0F6;
}
-->
</STYLE>

<meta NAME="Author" CONTENT="Mavidis Haralampos">
<meta NAME="Description" CONTENT="myFlorina.net the first portal about Florina">
<meta NAME="Keywords" CONTENT="&#934;&#955;&#974;&#961;&#953;&#957;&#945;, portal, &#913;&#956;&#956;&#959;&#967;&#974;&#961;&#953;, &#960;&#961;&#974;&#964;&#959;, web awards, &#946;&#961;&#945;&#946;&#949;&#943;&#945;, &#953;&#963;&#964;&#959;&#961;&#943;&#945;, &#948;&#961;&#945;&#963;&#964;&#951;&#961;&#953;&#972;&#964;&#951;&#964;&#949;&#962;, web sites, &#963;&#965;&#957;&#949;&#961;&#947;&#940;&#964;&#949;&#962;, ;&#945;, portal, &#913;&#956;&#956;&#959;&#967;&#974;&#961;&#953;, &#960;&#961;&#974;&#964;&#959;, web awards, &#946;&#961;&#945;&#946;&#949;&#943;&#945;, &#953;&#963;&#964;&#959;&#961;&#943;&#945;, &#948;&#961;&#945;&#963;&#964;&#951;&#961;&#953;&#972;&#964;&#951;&#964;&#949;&#962;, web sites, &#963;&#965;&#957;&#949;&#961;&#947;&#940;&#964;&#949;&#962;, Florina, xmavidis, myFlorina.net, myFlorina, myflorina, jokes, articles">
<meta NAME="Language" CONTENT="greek">

<meta NAME="Robots" CONTENT="All">
<link rel="shortcut icon" href="http://myflorina.com/img/favicon.ico"
><style type="text/css">
<!--
BODY {
scrollbar-face-color: #ECF0F6;
scrollbar-highlight-color: #000066;
scrollbar-3dlight-color: #ECF0F6;
scrollbar-darkshadow-color: #000033;
scrollbar-shadow-color: #000033;
scrollbar-arrow-color: #000099;
scrollbar-track-color: #ECF0F6;
}
-->
</STYLE>
</head>
</head>
</head>
</head>
???

Kane ena css kai kane link mia fora.

Άβαταρ μέλους
grjava
Δημοσιεύσεις: 387
Εγγραφή: 13 Μαρ 2002 01:00
Τοποθεσία: athens
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με τον μετρητή

Δημοσίευση από grjava » 02 Ιαν 2004 03:12

Πρώτον: Γιατί ρωτάς εδώ αφού μπορώ εγώ να σου πω για το πρόβλημα?
Δεύτερον: Εφόσον έχεις λογαριασμό στα στατιστικά μου γιατί βάζεις και αυτόν τον μετρητή αφού και τα στατιστικά την ίδια δουλειά κάνουν?
Τρίτον: Αν δεις το αρχείο counter.txt πρόσεξε ότι γράφει μία ip για όλα τα hits.. για αυτό φταίει ο server σου (το ίδιο κάνει και σε μένα), γι'αυτό δεν σου μετράει τους μοναδικούς επισκέπτες αφού τους βλέπει σαν έναν (μία ip)

Άβαταρ μέλους
cvoodan
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2151
Εγγραφή: 13 Μάιος 2003 14:09
Τοποθεσία: Πίσω σου!

Πρόβλημα με τον μετρητή

Δημοσίευση από cvoodan » 02 Ιαν 2004 17:51

Αν δεν κάνω λάθος είστε και οι δύο στην iSOL άρα μάλλον είναι κοινό to πρόβλημα λόγω server...
Εικόνα

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες