Επικοινωνία Flash-MX και C#

Πληροφορίες σχετικές με την ASP, ASP.NET και με τις εφαρμογές που είναι γραμμένες με αυτήν.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Επισκέπτης

Επικοινωνία Flash-MX και C#

Δημοσίευση από Επισκέπτης » 06 Ιαν 2004 13:26

Έχετε ποτέ ασχοληθεί με το κατά πόσο/πως μπορούν να ανταλλαχθούν δεδομένα μεταξύ μιας ASP.NET εφαρμογής (με C# ως codebehind) και Flash-MX movies?

Επειδή θα ξεκινήσω να φτιάχνω κάτι σχετικό θα ήθελα γνώμες.

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27617
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

Επικοινωνία Flash-MX και C#

Δημοσίευση από cordis » 06 Ιαν 2004 19:19

flash.aspx

Κώδικας: Επιλογή όλων

<%@ Page Language="C#" ContentType="text/html"  %>
<script Language="c#" runat="server">
string mydata;

void Page_Load&#40;&#41; &#123;
mydata = "this is the string of <b>data</b> to go into flash";
&#125;
</script>

<html>
<head>
<title>Untitled Document</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=">
</head>
<body>
<%Response.Write &#40;"&field="+mydata&#41;;%>
</body>
</html>

μέσα στο flash κάτι σαν αυτό...

Κώδικας: Επιλογή όλων

var dyntext = new loadVars&#40;&#41;;
dyntext.load&#40;"http&#58;//localhost/flash.aspx",1&#41;;
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Επισκέπτης

Επικοινωνία Flash-MX και C#

Δημοσίευση από Επισκέπτης » 06 Ιαν 2004 19:22

No no no.. εγώ σκεφτόμουν XML αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.
Το πως γίνεται το ξέρω. Γνώμες ήθελα για θέματα ταχύτητας, ευκολίας,
χρήση objects κλπ

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27617
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

Επικοινωνία Flash-MX και C#

Δημοσίευση από cordis » 06 Ιαν 2004 19:31

να σου πω από την μικρή μου εμπειρία με PHP; που πες κάνουν την ίδια δουλειά μιας και ο σκοπός είναι να στείλεις κάτι στο flash...

η ταχύτητα εξαρτάτε από το τι έχεις δώσει να κάνει η PHP για να επιστρέψει πράγματα στο Flash και από την ταχύτητα του server στο πάρε δώσε με το request... γιατί δεν δουλεύεις σε localhost, αλλά το flash που έχει κατεβάσει ο client ζητάει κάτι έξτρα από τον server... ;)

από την στιγμή που θα έρθει το response το flash θα τα εμφανίσει / επεξεργαστεί αμέσως...

δηλαδή πάντα θα πρέπει να ελέγχεις εάν έχουν έρθει τα αποτελέσματα που ζήτησες πριν αφήσεις τον χρήστη να κάνει κάποιο action...
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Επισκέπτης

Επικοινωνία Flash-MX και C#

Δημοσίευση από Επισκέπτης » 06 Ιαν 2004 19:33

Και άλλο ένα consideration.. Flash-MX ή MX-Studio ??

Απάντηση

Επιστροφή στο “ASP, ASP.NET”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες