Πώς να φαίνεται η διεύθυνση του επισκέπτη σ'ένα flasaki?

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
pvnrt1407
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 14 Δεκ 2003 20:07

Πώς να φαίνεται η διεύθυνση του επισκέπτη σ'ένα flasaki?

Δημοσίευση από pvnrt1407 » 13 Ιαν 2004 16:40

Θα ηθελα να μου πείτε αν ξέρετε, πως γίνεται να φτιάξω ένα αρχείο σε flash το οποίο αν το εισάγω σε μία σελίδα θα βγάζει την διεύθυνση του επισκέπτη της...Ευχαριστώ πολύ!

Άβαταρ μέλους
Expl0it
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2364
Εγγραφή: 25 Αύγ 2003 23:24
Τοποθεσία: home/sweet/home

Πώς να φαίνεται η διεύθυνση του επισκέπτη σ'ένα flasaki?

Δημοσίευση από Expl0it » 13 Ιαν 2004 16:42

Διέυθηνση ???

Ip Address εννοείς ?
LET THE C0DER IN YOUR LIFE
Fatal Error: Unable to read 3555 bytes in /root/head/brain/task.php on line 0

Εικόνα

pvnrt1407
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 14 Δεκ 2003 20:07

Πώς να φαίνεται η διεύθυνση του επισκέπτη σ'ένα flasaki?

Δημοσίευση από pvnrt1407 » 14 Ιαν 2004 13:21

Ναι...IP adress εννοώ...Ξέρει κανείς πώς? :cry:

Άβαταρ μέλους
.:Section:.
Δημοσιεύσεις: 27
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 05:48
Τοποθεσία: -Seventh Heaven-
Επικοινωνία:

Πώς να φαίνεται η διεύθυνση του επισκέπτη σ'ένα flasaki?

Δημοσίευση από .:Section:. » 18 Ιαν 2004 07:23

Hi pvnrt1407

kati tetoio?----> http://www.sectiongraphix.net/ipaddress/ipaddress.swf

Einai poli eukolo arki na exis ti sxetikes gnosis tou flash akou ti tha kanis...

Se proti fasi kane oti sou leo kai meta tha sou exigiso pos douleui...
1)Anigis flash kanis new klasika...sto Layer 1 kanis ena Static Text...to opio tou dinis ena tilo px ip address.


2)Kanis pali ena text to opio auti tin fora ine Dynamic Text...to megalonis oso thes rithmisis tin font pou tha fenete kai color... sto dynamic text ama dis kato sto menu tou eki pou rithmizis ta font kai ta loipa tha dis na leei kapou Var: eki se proti fasi vale tin lexi ip kai tha sou exigiso argotera giati...

Meta pare afto to code pou ine gia php to opio tha mas voithisi na apikonisti i ip address meso flash...

<?php
$ip_address = $REMOTE_ADDR;
print "&ip=$ip_address";
?>


to mono pou exis na kanis me auto to script ine na to rixis mesa se ena notepad kai na to sosis px san ip.php

tora tha pas sto flash kai tha valis ena action sto frame 1 to opio ise....

frontise na ise se normal mode...kai oxi expert pou vazis katheuthian kodika...(sto kano oso pio aplo mporo gia na min se mperdepso...)

to action to opio tha valis meso tou action menu ine actions-->browser network--->load variables
tha sou emfanisti to menu an exis enorgopioisi to normal mode

a)tha valis to url to opio ine to script tis php dld ip.php

b)level 0 to afinis

c)kai variables send using get

kai ise etoimos kanis export kai ta loipa.Frontizis na ine to script sto idio directory me to opio evales sto url eki...vevaia to dokimazis se kapio server gia na dis na douleui ok alla gia na dis an doulepse xoris na to rixis se server mesa sto dymanic text tha sou dixi tin metavliti $ip_address ama to valis kai online tha dis kanonika tin ip....

--------end

Tora na doume ligo esoterika...
Ousiastika tin oli leitourgia tin kani to dymamic text eki pou evales stin lexi var:ip pige kai sikose me tin voithia tis action apo to script tis php sto print "&ip=$ip_address"; to simeio &ip kai meta.

Diladi an esi evazes sto var:kostas eprepe na valis kai sto script &kostas=$ip_address.Me to simvolo & na xeris orizis sto flash mia metavliti tou dynamic text...

anyway auto ine olo.elpizo na se voithisa to ekana oso pio aplo mporousa... alla ine 7:22am kai den exo kimithi akoma.

P.S pare kai to url na to katevasis ta arxeia pou xrisimopioisa...
http://www.sectiongraphix.net/ipaddress/ipaddress.zip

Άβαταρ μέλους
|dD|
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1161
Εγγραφή: 22 Ιαν 2004 16:47
Τοποθεσία: Greece

Πώς να φαίνεται η διεύθυνση του επισκέπτη σ'ένα flasaki?

Δημοσίευση από |dD| » 22 Ιαν 2004 19:22

.:Section:. έγραψε:
<?php
$ip_address = $REMOTE_ADDR;
print "&ip=$ip_address";
?>

a. den adapokrinetai se olous tous servers
b. troi coblan se sta8eres ip ssss

Άβαταρ μέλους
.:Section:.
Δημοσιεύσεις: 27
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 05:48
Τοποθεσία: -Seventh Heaven-
Επικοινωνία:

Πώς να φαίνεται η διεύθυνση του επισκέπτη σ'ένα flasaki?

Δημοσίευση από .:Section:. » 22 Ιαν 2004 23:49

Nai pezi afti i periptosi sto static alla entaxi ego aplos edixa sto palikari pos na to kani...tora gia tous servers emena pantos ine mia xara me apache...anyway na se ise kala... :D

Άβαταρ μέλους
Expl0it
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2364
Εγγραφή: 25 Αύγ 2003 23:24
Τοποθεσία: home/sweet/home

Πώς να φαίνεται η διεύθυνση του επισκέπτη σ'ένα flasaki?

Δημοσίευση από Expl0it » 23 Ιαν 2004 00:51

Μπορεί να το κάνεις και με τον εξής τρόπο :

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
echo "ip=".$_SERVER&#91;"REMOTE_ADDR"&#93;;
?>
Το σώνεις σας ip.php και μετά φτιάχνεις στο flash ένα Dynamic Text με Var: ip

και βάζεις στο πρώτο frame τον κώδικα :

Κώδικας: Επιλογή όλων

myVars = new LoadVars&#40;&#41;; 
myVars.onLoad = function&#40;&#41;
&#123; 
_root.ip = this.ip; 
input = _root.IP
&#125; 
myVars.load&#40;"URL του ip.php"&#41;;
Το κάνεις export και είσαι έτοιμος !!

Υ.Γ: Δεν μου έχει κολήσει ποτέ ούτε με static ip :wink:
LET THE C0DER IN YOUR LIFE
Fatal Error: Unable to read 3555 bytes in /root/head/brain/task.php on line 0

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Homer
Δημοσιεύσεις: 86
Εγγραφή: 12 Φεβ 2004 16:37
Τοποθεσία: stockholm
Επικοινωνία:

Πώς να φαίνεται η διεύθυνση του επισκέπτη σ'ένα flasaki?

Δημοσίευση από Homer » 12 Φεβ 2004 16:48

Ne omos pos to kaneis na leei pio internet explorer xrisimopiis, kai alla polla? :o

Άβαταρ μέλους
Expl0it
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2364
Εγγραφή: 25 Αύγ 2003 23:24
Τοποθεσία: home/sweet/home

Πώς να φαίνεται η διεύθυνση του επισκέπτη σ'ένα flasaki?

Δημοσίευση από Expl0it » 12 Φεβ 2004 16:51

Κάτι σαν και αυτό εννοείς ?

LET THE C0DER IN YOUR LIFE
Fatal Error: Unable to read 3555 bytes in /root/head/brain/task.php on line 0

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Homer
Δημοσιεύσεις: 86
Εγγραφή: 12 Φεβ 2004 16:37
Τοποθεσία: stockholm
Επικοινωνία:

Πώς να φαίνεται η διεύθυνση του επισκέπτη σ'ένα flasaki?

Δημοσίευση από Homer » 12 Φεβ 2004 17:10

:D nai kati san ekeino mou mou edikses.. :roll:

Άβαταρ μέλους
Expl0it
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2364
Εγγραφή: 25 Αύγ 2003 23:24
Τοποθεσία: home/sweet/home

Πώς να φαίνεται η διεύθυνση του επισκέπτη σ'ένα flasaki?

Δημοσίευση από Expl0it » 12 Φεβ 2004 17:19

Φτιάχνεις ένα αρχείο php με τον παρακάτω κώδικα :

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
echo "os=".$_SERVER&#91;'HTTP_USER_AGENT'&#93;;
?>
Το σώνεις σας browser.php και μετά φτιάχνεις στο flash ένα Dynamic Text με Var: browser

και βάζεις στο πρώτο frame τον κώδικα :

Κώδικας: Επιλογή όλων

myVars = new LoadVars&#40;&#41;; 
myVars.onLoad = function&#40;&#41;
&#123; 
_root.browser = this.browser; 
input = _root.browser
&#125; 
myVars.load&#40;"URL του browser.php"&#41;;
Το κάνεις export και είσαι έτοιμος !!
LET THE C0DER IN YOUR LIFE
Fatal Error: Unable to read 3555 bytes in /root/head/brain/task.php on line 0

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Homer
Δημοσιεύσεις: 86
Εγγραφή: 12 Φεβ 2004 16:37
Τοποθεσία: stockholm
Επικοινωνία:

Πώς να φαίνεται η διεύθυνση του επισκέπτη σ'ένα flasaki?

Δημοσίευση από Homer » 12 Φεβ 2004 17:29

:o epidis eimai n00b se afta...tha propathiso....alla ti einai var...mipos kseris pos kanoume ena anthropako na proxoraei? :oops: ego exo prospathisi alla tipota... [url]http://www.stickdeath.com san afto ekei pera.. [/url]

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Πώς να φαίνεται η διεύθυνση του επισκέπτη σ'ένα flasaki?

Δημοσίευση από Cha0s » 12 Φεβ 2004 21:09

|dD| έγραψε:
.:Section:. έγραψε:
<?php
$ip_address = $REMOTE_ADDR;
print "&ip=$ip_address";
?>

a. den adapokrinetai se olous tous servers
b. troi coblan se sta8eres ip ssss
Μπορείς να εξηγήσεις γιατί το παραπάνω script δεν λειτουργεί σε όλους τους servers;
Ένα απλό echo έχει. Τι το περίπλοκο έχει ώστε να μην παίζει;

Αυτό με τις στατικές ips ήταν για το php script ή για το flash;

Άβαταρ μέλους
.:Section:.
Δημοσιεύσεις: 27
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 05:48
Τοποθεσία: -Seventh Heaven-
Επικοινωνία:

Πώς να φαίνεται η διεύθυνση του επισκέπτη σ'ένα flasaki?

Δημοσίευση από .:Section:. » 12 Φεβ 2004 23:00

Cha0s mexri stigmis eki pou to exo xrisimopioisi exi pexi mia xara tora kati exo akousi gia tin periptosi pou leei kai o |dD| alla den mou exi sinevi pote...just legends... :P

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Πώς να φαίνεται η διεύθυνση του επισκέπτη σ'ένα flasaki?

Δημοσίευση από Cha0s » 13 Φεβ 2004 13:51

Την μόνη ασυμβατότητα που μπορώ να σκεφτώ αυτή την στιγμή (όπου δεν ειναι ασυμβατότητα ακριβώς) είναι το $REMOTE_ADDR όπου στις τελευταίες εκδόσεις τις PHP χρησιμοποιείται ως $_SERVER['REMOTE_ADDR'] χωρίς όμως να έχει καταργηθεί το $REMOTE_ADDR αν και μελοντικά απόσο γνωρίζω όλα αυτά θα καταργηθούν και θα παραμείνουν τα $_SERVER, $_GET, $_POST, $_REQUEST, $_COOKIE.

Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τις παραπάνω predefined variables μπορείτε να βρείτε με την χρήση της function phpinfo(); όπου βγάζει το κλασσικό phpinfo page της php.

Κάτι που σε παλαιότερες εκδόσεις PHP δεν θα δούλευε.
Anyway αν μπορεί ο |dD| ας εξηγήσει πιό είναι το πρόβλημα.

Πάντως μία πιο σωστή δομή του script κατ'εμε είναι η εξής:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php 
echo "&ip=" . $_SERVER&#91;'REMOTE_ADDR'&#93;; 
?> 

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες