Style μέσω Js

Κώδικας, πληροφορίες, ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την JavaScript.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
patriot
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1590
Εγγραφή: 20 Αύγ 2002 19:21
Τοποθεσία: Σπίτι μου!

Style μέσω Js

Δημοσίευση από patriot » 23 Ιαν 2004 17:54

Όπως ξέρετε είναι χάσιμο χρόνου όταν θες να κάνεις μια αλλαγή (μικρή ή μεγάλη) σε κάποιο κομμάτι της σελίδας όπως το μενού να αλλάζεις μία-μία της σελίδες. Γι' αυτό και εφτιαξα ένα μενού σε μορφή js για να μπορώ να αλλάζω μόνο αυτό. Και επειδή η σελίδα έχει 2 μενού έφτιαξα 2 js. Το ένα θα το βάλω στην κορυφή της σελίδας και το άλλο στην βάση της. Και ενδιάμεσα υπάρχει θα το περιεχόμενο. Όταν όμως το έκανα αυτό, διαπίστωσα με έκπληξη ότι το περιεχόμενο χωρίς να του έχω βάλει τίποτα css, είχε μέσα του από όλα. Προφανώς επειδή κάποιο από τα 2 js είχε μέσα css. Πράγματι όταν έβγαλα τα js το style εξαφανίστηκε. Είναι φυσιολογικό να φαίνεται το style του js μέσα στην σελίδα; Και για την ακρίβεια το js της βάσης... Τι να κάνω για να το βγάλω;;

Το js έχει γραφτεί σαν document.write("περιεχόμενο εδώ");
1) Για όποιον γράφει με πολυτονικά....
2) Καλά ακόμα να συνηθίσετε την ιδέα ότι δεν γράφουμε ούτε με greeklish ούτε με κεφαλαία;

Άβαταρ μέλους
patriot
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1590
Εγγραφή: 20 Αύγ 2002 19:21
Τοποθεσία: Σπίτι μου!

Style μέσω Js

Δημοσίευση από patriot » 24 Ιαν 2004 12:25

Να υποθέσω ότι κανείς δεν έχει καμιά λύση... ; :cry:
1) Για όποιον γράφει με πολυτονικά....
2) Καλά ακόμα να συνηθίσετε την ιδέα ότι δεν γράφουμε ούτε με greeklish ούτε με κεφαλαία;

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

Style μέσω Js

Δημοσίευση από Basilakis » 24 Ιαν 2004 13:20

Oxi file mou... Yparxei lysh... Alla na se rvthsw kati prwta... Exeis orisei kapoio syggekrimeno style sto js?? Kapoio gia to body k.t.l. h exeis balei kati poy na dinei font se kapoio syggekrimeno kommati???

Άβαταρ μέλους
patriot
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1590
Εγγραφή: 20 Αύγ 2002 19:21
Τοποθεσία: Σπίτι μου!

Style μέσω Js

Δημοσίευση από patriot » 25 Ιαν 2004 14:05

Δηλ λες ότι ΠΑΡΟΛΟ που το style βρίσκεται μέσα σε ένα js πιάνει και στο απλό html μόνο και μόνο επειδή είναι στο body; Πράγματι έχω βάλει στο body κάποιες εντολές και όχι μία-μία, αλλά στο body του js όχι του html. Δεν είναι παράλογο να "δραπετεύεουν" και να πιάνουν παντού; Θα το κοιτάξω και θα δω. Ευχαριστώ για την ιδέα γιατι δεν θα την σκεφτόμουν ποτέ.... (Ε, που να πάει το μυαλό μου....)
1) Για όποιον γράφει με πολυτονικά....
2) Καλά ακόμα να συνηθίσετε την ιδέα ότι δεν γράφουμε ούτε με greeklish ούτε με κεφαλαία;

Απάντηση

Επιστροφή στο “JavaScript και Frameworks”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες