Project....

Συζητήσεις για τις γλώσσες του dot Net και για του Visual Studio της Microsoft

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Planet20
Δημοσιεύσεις: 27
Εγγραφή: 15 Μαρ 2003 03:37
Τοποθεσία: magnisia

Project....

Δημοσίευση από Planet20 » 04 Φεβ 2004 20:04

Geia sas!
pos mporo na kano to project mou, na ektelesti mono mia fora se ena kseno PC.;

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27618
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

Project....

Δημοσίευση από cordis » 05 Φεβ 2004 21:41

σε τι γλώσσα;
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

Project....

Δημοσίευση από ThyClub » 05 Φεβ 2004 23:16

Σε οποιαδήποτε:

Περνάς μια τιμή 0 ή 1 στο μητρώο του συστήματος την πρώτη φορά που τρέχει και μετά απλά ελέγχεις αν η τιμή υπάρχει :wink:

Αν θέλεις κάνεις και μια απλή κρυπτογράφηση στην τιμή και το κάνεις λίγο δυσκολότερο :P :P :P :P

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27618
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

Project....

Δημοσίευση από cordis » 05 Φεβ 2004 23:28

κι αν σου σκάσει η εφαρμογή πριν προλάβει να κάνει το 1 και πάλι 0 δε θα τρέχει ούτε για μια φορά... :P και αν το κάνεις και κρυπτογραφημένο... θα είναι ακόμα πιο δύσκολο να σου ξανατρέξει... :P :kaloe: :kaloe: :kaloe:
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

Project....

Δημοσίευση από ThyClub » 05 Φεβ 2004 23:43

Οταν λές να σου σκάσει;;;

Αυτά συμβαίνουν :P :P :P :P

Windows Rule :lol:

Άβαταρ μέλους
Planet20
Δημοσιεύσεις: 27
Εγγραφή: 15 Μαρ 2003 03:37
Τοποθεσία: magnisia

Project....

Δημοσίευση από Planet20 » 06 Φεβ 2004 18:49

se visual basic 6.
sygkekrimena thelo na katastrafi telios, ginete?
mipos me kapoio timer, diladi na programatisti etsi oste px. stis 20fevrouariou na katastrafi kai na min ksana doulepsi pote ksana.

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

Project....

Δημοσίευση από ThyClub » 06 Φεβ 2004 22:52

sniff sniff smells like virus coding attempt :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Άβαταρ μέλους
Valerov
Δημοσιεύσεις: 231
Εγγραφή: 13 Ιαν 2003 09:36
Τοποθεσία: Πάτρα

Project....

Δημοσίευση από Valerov » 07 Φεβ 2004 15:55

File mou, i lisi pou skeftikes me 0 kai 1 einai lathos gia tous ekseis logous:

As poume oti to kanoume me 0 kai 1. Poli o Mr.John eipe oti an sou skasei i efarmogi prin to 1 ginei 0 tote ti ginetai? I efarmogi xoris na einai anoixti den tha mporei na ektelestei dioti sto mitroo tha fainetai oti i efarmogi trexei. Kai den einai mono auto. An tin efarmogi ektelesei xristis o opoios den exei dikaiomata eggrafis sto mitroo tote...katalavaineis ti tha ginei, den tha ektelestei i efarmogi. Gi auto pes mas ti glossa thes giati i kathe glossa exei dikies tis diadikasies. Ego mporo na sou po gia Visual Basic. Tin class app ti ksereis? App.PrevInstance an thimamai kala...einai gi auton akrivos ton logo :)
:: Always Dive With A Partner ::

Άβαταρ μέλους
Valerov
Δημοσιεύσεις: 231
Εγγραφή: 13 Ιαν 2003 09:36
Τοποθεσία: Πάτρα

Project....

Δημοσίευση από Valerov » 07 Φεβ 2004 15:57

Wx tora eida to post pou eksigeis akrivos ti theleis na kaneis...
Xrisimopeiise tin Date. Kathe fora pou ekteleite i efarmogi na elegxeis tin imerominia.
:: Always Dive With A Partner ::

Άβαταρ μέλους
Planet20
Δημοσιεύσεις: 27
Εγγραφή: 15 Μαρ 2003 03:37
Τοποθεσία: magnisia

Project....

Δημοσίευση από Planet20 » 09 Φεβ 2004 02:15

Valerov,mporeis na moy grapseis ton kodika ths date?

Άβαταρ μέλους
Valerov
Δημοσιεύσεις: 231
Εγγραφή: 13 Ιαν 2003 09:36
Τοποθεσία: Πάτρα

Project....

Δημοσίευση από Valerov » 09 Φεβ 2004 10:21

ok loipon sou grafo ton kodika gia na kaneis auto pou thes alla sou tonizo oti mporei men na douleuei, alla einai erasitexnikos tropos...den nomizo na se peirazei. Douleuei pantos mia xara.

Function CheckDate(MyDate As Date)
Dim X As Long
Dim Y As Long
X = MyDate
Y = Date

If Y >= X Then
End
ElseIf Y < X Then
End If
End Function


Auti einai i Function. Exei mia parametro stin opoia otan tin kaleis vazeis tin imerominia pou thes na ektelestei i efarmogi sou gia teleutaia fora.
H sinartisi diladi pernei tin imerominia pou exeis dosei esi kai tin simerini imerominia se arithmitikes metavlites kai meta sigrinei ta dio noumera! H metavliti X periexei tin imerominia pou exeis dosei esi, kai i metavliti Y tin simerini imerominia alla se morfi arithmou gia na ginei eukola i sigrisi.

Kai tora kaleis tin sinartisi:

Private Sub Form_Initialize()
CheckDate ("9/02/2004")
End Sub


Me tin imerominia pou evala ego, i efarmogi den tha ektelestei giati i metavliti X einai isi me tin metavliti Y opote papala :)
:: Always Dive With A Partner ::

Άβαταρ μέλους
Planet20
Δημοσιεύσεις: 27
Εγγραφή: 15 Μαρ 2003 03:37
Τοποθεσία: magnisia

Project....

Δημοσίευση από Planet20 » 09 Φεβ 2004 12:34

na sai kala file mou!
doulepse mia xara.

Άβαταρ μέλους
Planet20
Δημοσιεύσεις: 27
Εγγραφή: 15 Μαρ 2003 03:37
Τοποθεσία: magnisia

Project....

Δημοσίευση από Planet20 » 09 Φεβ 2004 13:45

Mporo na apenergopoihso to "Print Screen" tou pliktrologiou?
diladi otan tha fortoni to project tote to pliktro "Print Screen"
na klidoni, kai otan klisi to project tote to pliktro na na doulevi kanonika.
thnx gia thn function doulevi kanonika! :D :D :D

Άβαταρ μέλους
Valerov
Δημοσιεύσεις: 231
Εγγραφή: 13 Ιαν 2003 09:36
Τοποθεσία: Πάτρα

Project....

Δημοσίευση από Valerov » 10 Φεβ 2004 12:00

File mou pas sta batheia...
auto pou thes na kaneis, kai bebaia ginetai, alla prepei na mplekseis me API...
Gia poion logo thes na to kleidoseis? pes mas kai isos sou vroume allon tropo :)
:: Always Dive With A Partner ::

Άβαταρ μέλους
Valerov
Δημοσιεύσεις: 231
Εγγραφή: 13 Ιαν 2003 09:36
Τοποθεσία: Πάτρα

Project....

Δημοσίευση από Valerov » 10 Φεβ 2004 12:04

axm...epifylasomai file mou...den eimai kai toso sigouros oti i vb mporei na epemvei sto Print Screen, mono gia to sigekrimeno pliktro milao.
:: Always Dive With A Partner ::

Απάντηση

Επιστροφή στο “dot Net και Visual Studio”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες