Project....

Συζητήσεις για τις γλώσσες του dot Net και για του Visual Studio της Microsoft

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Planet20
Δημοσιεύσεις: 27
Εγγραφή: 15 Μαρ 2003 03:37
Τοποθεσία: magnisia

Project....

Δημοσίευση από Planet20 » 10 Φεβ 2004 13:05

logo tou oti prepei na steilw dikia mou foto meso e-mail,kai den thelo na pesei se alla atoma ektos apo ton paralipti,kai gia logous afelias i poniron skopon tou paralipti evala tin foto se mia forma me tin parapano function kai me kodiko isodou,alla pali den einai asfales giati an patisi to print screen exei parei kai ti foto.
an nomizis oti o skopos mou den ilikrines tote (mipos ginete to eksis? otan patisi o xristis to print screen tote i forma na kaliptete apo ena PictureBox) etsi oste i antigrafi tis foto na einai mi epitrepti?

Άβαταρ μέλους
Valerov
Δημοσιεύσεις: 231
Εγγραφή: 13 Ιαν 2003 09:36
Τοποθεσία: Πάτρα

Project....

Δημοσίευση από Valerov » 10 Φεβ 2004 14:31

dokimasa to eksis. otan einai energi mia forma, otan patao ena pliktro na mou tiponei stin othoni tin ascii timi tou pliktrou. otan patisa to printscreen den antapokrithike to opoio simainei oti mallon den to anagnorizei san pliktro ara mallon den mporeis na kaneis auto pou thes :/
:: Always Dive With A Partner ::

Άβαταρ μέλους
Planet20
Δημοσιεύσεις: 27
Εγγραφή: 15 Μαρ 2003 03:37
Τοποθεσία: magnisia

Project....

Δημοσίευση από Planet20 » 10 Φεβ 2004 15:15

As einai ti na kanoume:)
den mou les ksereis pos mporoume na metatrepsume tin fanction pou mou edoses,etsi oste otan o poniros xristis allaxi tin imerominia tou pc.
gia na dei to project,to project na min antapokrinete.

Άβαταρ μέλους
Valerov
Δημοσιεύσεις: 231
Εγγραφή: 13 Ιαν 2003 09:36
Τοποθεσία: Πάτρα

Project....

Δημοσίευση από Valerov » 10 Φεβ 2004 16:21

xm...katalava ti theleis. oraia loipon. otan ftasei i imerominia pou exeis dosei san deadline bale na sviseis 2-3 simantika arxeia tis efarmogis siberilamvanomenou vebaia tou .EXE. pos? etsi:

Kill "C:\Program Files\Application\App.exe"
Kill "C:\Program Files\Application\App.bin"
.....

svise telos panton arxeia etsi oste meta oti kai na kanei na min trexei i efarmogi.kai an theleis svineis kai tin eikona!
:: Always Dive With A Partner ::

Άβαταρ μέλους
Valerov
Δημοσιεύσεις: 231
Εγγραφή: 13 Ιαν 2003 09:36
Τοποθεσία: Πάτρα

Project....

Δημοσίευση από Valerov » 11 Φεβ 2004 09:51

grpase lathos se auto pou sou eipa gia to print screen...i vb to anagnorizei alla oxi me to KeyPress alla me to KeyUp / KeyDown. Ara kseroume an o xristis patise to print screen. Xrisimopoiisa kai mia function i opoia einai boolean. Kai an o xristis patisei to PrintScreen i function ginetai True opote mplokarei tin eisodo (BlockInput, etsi legetai) kai kremaei i efarmogi. Exei eidi omos tiposei tin othoni stin mnimi. :-?
opote tora prepei na vreis tropo na adeiazei tin mnimi! kapos tha ginetai tha to vroume :D
:: Always Dive With A Partner ::

Άβαταρ μέλους
Valerov
Δημοσιεύσεις: 231
Εγγραφή: 13 Ιαν 2003 09:36
Τοποθεσία: Πάτρα

Project....

Δημοσίευση από Valerov » 11 Φεβ 2004 11:12

Loipon. To vrika. Prepei omos i forma na exei tis eksis times stis antistoixes idiotites!

BorderStyle = 0 - None
ClipControls = False
WindowState = Maximized

O xristis den tha mporei na kanei tpt oute na tropopoiisi to megethos tou parathirou oute na patisei stin taskbar. Kai auto to kano gia na min apenergopoiisi tin forma xoris na tin kleisei kai etsi exei tin dinatotita na patisei to printscreen! Loipon meta grafeis ton parakatw kodika kai prostheteis kai oti allo thes opos kapoia minima!

Private Sub Form_KeyUp(KeyCode As Integer, Shift As Integer)
If KeyCode = 44 Then
Clipboard.Clear
Else
End If
End Sub


Mesa sto If mporeis na baleis oti theleis. Energopeiite i diadikasia otan o xristis patisei to PrintScreen. Opote vazeis oti theleis, kapoio minima, na kleisei i efarmogi oti na nai!

Dokimase to kai pes mou apotelesma!
:: Always Dive With A Partner ::

Άβαταρ μέλους
Planet20
Δημοσιεύσεις: 27
Εγγραφή: 15 Μαρ 2003 03:37
Τοποθεσία: magnisia

Project....

Δημοσίευση από Planet20 » 11 Φεβ 2004 13:43

tha to koitakso. kai kati alo,an steilo to project sketo xoris fakelo kai xoris sinodia ton foto,tha doulepsi kanonika sto allo pc.?
diladi exo bali tin foto se ena PictureBox kai kano loipon Make Project.exe kai etsi to stelno meso e-mail. einai aparetito na exei kai ti foto mazi?
kai an einai etsi,giati sto pc. mou den xriazete na exei kai ti foto?
exo katebasi kapoia mikra project apo to www.planet-surce.com ta opoia den sinodebonte apo diafores eikones pou tha breis mesa sto project.

Άβαταρ μέλους
Valerov
Δημοσιεύσεις: 231
Εγγραφή: 13 Ιαν 2003 09:36
Τοποθεσία: Πάτρα

Project....

Δημοσίευση από Valerov » 11 Φεβ 2004 14:09

den prepei na exei provlima afou einai ena aplo project. dokimase na to treksei spiti sou to exe afou prota exeis eksafanisei tin photo apo to pc ;)
:: Always Dive With A Partner ::

Άβαταρ μέλους
Planet20
Δημοσιεύσεις: 27
Εγγραφή: 15 Μαρ 2003 03:37
Τοποθεσία: magnisia

Project....

Δημοσίευση από Planet20 » 11 Φεβ 2004 19:02

dokimasa ths eriksa sto kado anakiklosis.kai doulebi kanonika,apla se rotisa gia na eimai sigouros.
o kodikas doulepse kanonika gia to pliktrologio :lol: :lol:
na sai kala file mou me bohthises para poli.
s'efxaristw poli! :wink:

Άβαταρ μέλους
Valerov
Δημοσιεύσεις: 231
Εγγραφή: 13 Ιαν 2003 09:36
Τοποθεσία: Πάτρα

Project....

Δημοσίευση από Valerov » 11 Φεβ 2004 20:02

den kanei tpt kai pisteuo pos an kathosoun na asxolitheis ki esi apo monos sou tha tin evriskes tin lisi ;)
:: Always Dive With A Partner ::

Άβαταρ μέλους
Planet20
Δημοσιεύσεις: 27
Εγγραφή: 15 Μαρ 2003 03:37
Τοποθεσία: magnisia

Project....

Δημοσίευση από Planet20 » 11 Φεβ 2004 23:18

Den kserw polla apo programming,eimai arxarios=asxetos :oops:
tespa. na sai kala!!

Osci
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 28 Δεκ 2004 13:07

Project....

Δημοσίευση από Osci » 28 Δεκ 2004 13:15

H VB έχει το αντικείμενο app

Γράφωντας στην αρχή του προγράμματος
If App.PrevInstance Then End
το πρόγραμμα θα ανοιγει, θα ελέγχει αν είναι ήδη φορτωμένο και αν είναι απλά κλείνει.

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

Project....

Δημοσίευση από ThyClub » 28 Δεκ 2004 13:35

Κάπως αργά... :wink:

Αν και τώρα που το σκέφτομαι ο πονηρός χρήστης θα βρεί τρόπο να πάρει την φωτογραφία με κάποιο resource editor ή απλά με το WKTVBDE :wink:

Απάντηση

Επιστροφή στο “dot Net και Visual Studio”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες