προβλημα με css

Ας μάθουμε πως να κάνουμε τις σελίδες μας με στιλ. Τα Cascading Style Sheets είναι ο τρόπος για να το επιτύχουμε.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
tsimpouri
Δημοσιεύσεις: 186
Εγγραφή: 03 Δεκ 2003 17:14
Επικοινωνία:

προβλημα με css

Δημοσίευση από tsimpouri » 10 Φεβ 2004 15:37

Εχω ενα site και χρησιμοποιω css για το κέιμενο το πρόβλημα είναι οτι με οποιδήποτε broswer εκτός απο τον ιντερνετ explorer ο site φαινεται χάλια μπερδεμένα γράμματα τα layers κουνιούνται και είναι σε λάθος θέση με λιγα λόγια ενα μπάχαλο :o καμια ιδέα :question: οποιος εχει mozilla η καποιον αλλο broswer εκτος απο τον ie ας δει λίγο http://www.tsimpouri.com

Άβαταρ μέλους
softius
Script Master
Δημοσιεύσεις: 241
Εγγραφή: 11 Ιαν 2004 19:07
Επικοινωνία:

προβλημα με css

Δημοσίευση από softius » 10 Φεβ 2004 17:18

Οι τελευταίες γραμμές του κωδικά σου, είναι αυτές:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<style type="text/css"> 
BODY&#123;font-family&#58;Verdana,sans-serif;font-size&#58;11px;&#125; 
td&#123;font-family&#58;Verdana,sans-serif;font-size&#58;11px;&#125;
Αυτές οι γραμμές πρέπει να βρίσκονται στο πάνω μέρος, μέσα στο <head>. Σβήσε τις τελευταίες γραμμές και τοποθέτησε στο <head> μέσα το εξής:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<style type="text/css"> 
BODY&#123;font-family&#58;Verdana,sans-serif;font-size&#58;11px;&#125; 
td&#123;font-family&#58;Verdana,sans-serif;font-size&#58;11px;&#125;
</style>

Άβαταρ μέλους
tsimpouri
Δημοσιεύσεις: 186
Εγγραφή: 03 Δεκ 2003 17:14
Επικοινωνία:

προβλημα με css

Δημοσίευση από tsimpouri » 10 Φεβ 2004 17:36

Σωστα δεν το εκλεινα με /style για αυτο οτα το βαζα πανω σεν φενόταν τιποτα στην σελίδα thanks θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω :P

Άβαταρ μέλους
tsimpouri
Δημοσιεύσεις: 186
Εγγραφή: 03 Δεκ 2003 17:14
Επικοινωνία:

προβλημα με css

Δημοσίευση από tsimpouri » 11 Φεβ 2004 15:01

OK αυτο ηταν τωρα ειναι σχεδον ενταξει γιατι τα κανει λιγο μπαχαλο στην main αλλα αυτο ειναι δικό μου λαθος thanks

Άβαταρ μέλους
tsimpouri
Δημοσιεύσεις: 186
Εγγραφή: 03 Δεκ 2003 17:14
Επικοινωνία:

προβλημα με css

Δημοσίευση από tsimpouri » 16 Φεβ 2004 17:03

μια ακομα απορια θελω να εχω και ενα style που να κανει hover οπως ειναι τα links στα phpbb forums

Άβαταρ μέλους
softius
Script Master
Δημοσιεύσεις: 241
Εγγραφή: 11 Ιαν 2004 19:07
Επικοινωνία:

προβλημα με css

Δημοσίευση από softius » 16 Φεβ 2004 19:53

Κώδικας: Επιλογή όλων

a.hoverclass&#58;link, a.hoverclass&#58;visited, a.hoverclass&#58;active &#123;
  color&#58; #000000;
  font-size&#58; 11px;
  text-decoration&#58; underline; /** h an protimas none, gia na mhn to ypogrammizei */
&#125;
a.hoverclass&#58;hover &#123;
  color&#58; #336699;
  font-size&#58;	 11px;
  text-decoration&#58; underline;
&#125;
κι αλλάζεις τα χρώματα αναλόγως με τις προτιμήσεις σου ;-)
το δεύτερο μέρος του style αντιστοιχεί στο hover που ζητάς

Άβαταρ μέλους
tsimpouri
Δημοσιεύσεις: 186
Εγγραφή: 03 Δεκ 2003 17:14
Επικοινωνία:

προβλημα με css

Δημοσίευση από tsimpouri » 17 Φεβ 2004 15:55

thnaks :P

Απάντηση

Επιστροφή στο “CSS - Cascading Style Sheets”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης