ip block

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
tsirman
Δημοσιεύσεις: 145
Εγγραφή: 14 Νοέμ 2002 22:57
Επικοινωνία:

ip block

Δημοσίευση από tsirman » 13 Φεβ 2004 15:31

pos mporo na kano mia selida mou na dini access mono se osus i ip tus ksekina apo 150.140.x.x ???

Άβαταρ μέλους
greekbytes
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 2438
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2002 15:42
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

ip block

Δημοσίευση από greekbytes » 13 Φεβ 2004 15:48

Μπορείς να το κάνεις με .htaccess νομίζω
Ισως να σε βοηθήσει αυτό: http://forums.infoprosjoint.net/printthread.php?t=4244

δες και:
http://httpd.apache.org/docs-2.0/howto/auth.html
http://www.clockwatchers.com/htaccess_block.html
Αλλιώς ψάξε στο google για κάτι σε php

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

ip block

Δημοσίευση από Cha0s » 13 Φεβ 2004 16:10

Ένα πολύ απλό παράδειγμα...

Βάζεις τον παρακάτω κώδικα σε ένα αρχείο και το κάνεις include σε όποια σελίδα θες να προστατέυσεις.

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?
$array = explode &#40;".", $_SERVER&#91;"REMOTE_ADDR"&#93;&#41;;

if &#40;$array&#91;0&#93; != 150 || $array&#91;1&#93; != 140&#41;&#123;
exit &#40;"NOT A VALID IP"&#41;;
&#125;
?>

kostas-theod
Δημοσιεύσεις: 222
Εγγραφή: 11 Ιαν 2004 09:15
Τοποθεσία: Πάτρα-ΕΛΛΑΔΑ

ip block

Δημοσίευση από kostas-theod » 13 Φεβ 2004 22:31

mporeis na to kaneis ligo pio analitika. Eyxaristo

Άβαταρ μέλους
greekbytes
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 2438
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2002 15:42
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

ip block

Δημοσίευση από greekbytes » 13 Φεβ 2004 23:01

Το script του Cha0s παίρνει την IP ( $_SERVER["REMOTE_ADDR"] ) , την χωρίζει όπου υπάρχει τελεία, δηλαδή σε 4 μέρη και τα περνάει σε ενα array (πίνακα). Αν η πρώτη εγραφή του array είναι διάφορη του 150 και η δεύτερη διάφορη του 140 δε σε αφήνει να δεις τη σελίδα. Δηλαδή αφήνει μόνο IPs που ξεκινάνε από 150.140 .

Για να το χρησιμοποιήσει κανείς μπορεί να το βάλει όπως είναι σε ενα file.php και πάνω πάνω στη σελίδα που θέλει να προστατεύσει να βάλει <? include"file.php"; ?>
Η σελίδα πρέπει να έχει κατάληξη .php και ο server να υποστηρίζει php..

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

ip block

Δημοσίευση από Cha0s » 13 Φεβ 2004 23:33

Thanks Νίκο.

Τα εξήγησες τέλεια!

kostas-theod
Δημοσιεύσεις: 222
Εγγραφή: 11 Ιαν 2004 09:15
Τοποθεσία: Πάτρα-ΕΛΛΑΔΑ

ip block

Δημοσίευση από kostas-theod » 02 Μαρ 2004 17:25

thanks paidia..... einai poli kalo

Άβαταρ μέλους
mrpc
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3393
Εγγραφή: 03 Μάιος 2000 03:00
Τοποθεσία: Εξάρχεια
Επικοινωνία:

ip block

Δημοσίευση από mrpc » 04 Μαρ 2004 22:04

Αν επιτρέπεται... γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο;

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες