<html>code</html> ως περιεχόμενο κελιού

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την HTML, XHTML και την κατασκευή σελίδων για το Web.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
EneMe
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 13307
Εγγραφή: 09 Ιούλ 2002 13:29
Τοποθεσία: Στο κέντρο της Ελλάδας!
Επικοινωνία:

<html>code</html> ως περιεχόμενο κελιού

Δημοσίευση από EneMe » 14 Φεβ 2004 01:08

Σε μια σελίδα ΗΤML, είναι δυνατόν μέσα σε κάποιο κελί να έχω τον πλήρη κώδικα μιας άλλης HTML σελίδας;

Δηλαδή:
<html>
<body>


<table width="100%">
<tr>

<td width="50%">
ΚείμενοΚείμενοΚείμενο
</td>

<td width="50%">

<html>
<body>
ΚείμενοΚείμενοΚείμενο
</body>
</html>


</td>

</tr>
</table>

</body>
</html>
Το παραπάνω πρόβλημα προκύπτει σε include σε PHP.

Το έβαλα στο HTML γιατί το ζητούμενο είναι αν αυτός ο κώδικας "στέκει"!

Άλλες λύσεις σε PHP δεν με ενδιαφέρουν (τουλάχιστον όχι άμεσα).

Τhanx! :D

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27617
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

<html>code</html> ως περιεχόμενο κελιού

Δημοσίευση από cordis » 14 Φεβ 2004 01:11

γιατί τι πρόβλημα έχεις για να βγάλεις το

Κώδικας: Επιλογή όλων

<html> 
<body> 
ΚείμενοΚείμενοΚείμενο 
</body> 
</html> 
και να το κανεις...

Κώδικας: Επιλογή όλων

ΚείμενοΚείμενοΚείμενο
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Άβαταρ μέλους
EneMe
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 13307
Εγγραφή: 09 Ιούλ 2002 13:29
Τοποθεσία: Στο κέντρο της Ελλάδας!
Επικοινωνία:

<html>code</html> ως περιεχόμενο κελιού

Δημοσίευση από EneMe » 14 Φεβ 2004 01:20

Έχει σχέση με αυτό που σου είχα πει!

3 include:

Header (εδώ υπάρχει το πρώτο <html>)
Center (εδώ υπάρχει το <html>μπλα-μπλα</html>
Footer (εδώ υπάρχει το τελευταίο </html>)

O κώδικας που θα προκύψει δεν θα είναι σαν τον παραπάνω;

:-? :oops: :hammer:

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27617
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

<html>code</html> ως περιεχόμενο κελιού

Δημοσίευση από cordis » 14 Φεβ 2004 01:25

το κατάλαβα... απλά στο center.html δε θα βάλεις <html>μπλα-μπλα</html> αλλά μόνο μπλα-μπλα :P
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Άβαταρ μέλους
EneMe
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 13307
Εγγραφή: 09 Ιούλ 2002 13:29
Τοποθεσία: Στο κέντρο της Ελλάδας!
Επικοινωνία:

<html>code</html> ως περιεχόμενο κελιού

Δημοσίευση από EneMe » 14 Φεβ 2004 01:30

Βαριέμαι να το βγάζω σε κάθε σελίδα, σε κάθε ανανέωση! :oops: :P :kaloe:

Δοκίμασα τον κώδικα που έγραψα στην αρχή και λειτούργησε κανονικά, το θέμα όμως είναι μην δημιουργούνται άλλα προβλήματα που δεν είναι προφανή! :-?

Γι'αυτό ρώτησα! :)

Άβαταρ μέλους
greekbytes
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 2438
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2002 15:42
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

<html>code</html> ως περιεχόμενο κελιού

Δημοσίευση από greekbytes » 14 Φεβ 2004 01:38

Δε χρειάζεται να το βγάζεις κάθε φορά.. Μία φορά βγάλε τα <html><head><body> και αν το ανοίγεις με dreamweaver θα κάνεις edit κανονικά και χωρίς αυτά.

Άβαταρ μέλους
EneMe
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 13307
Εγγραφή: 09 Ιούλ 2002 13:29
Τοποθεσία: Στο κέντρο της Ελλάδας!
Επικοινωνία:

<html>code</html> ως περιεχόμενο κελιού

Δημοσίευση από EneMe » 14 Φεβ 2004 01:41

Περήφανος χρήστης του Frontpage! :P

Με το Dreamweaver δεν τα κατάφερα!

Τελοσπάντων, έτσι κι αλλιώς αυτή την απόπειρα θα την κάνω μετά την εξεταστική! ;)

Άβαταρ μέλους
cvoodan
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2151
Εγγραφή: 13 Μάιος 2003 14:09
Τοποθεσία: Πίσω σου!

<html>code</html> ως περιεχόμενο κελιού

Δημοσίευση από cvoodan » 14 Φεβ 2004 02:01

Ma prin kan arxiseis na kaneis tin selida, pigene sto HTML sto frontpage kai svise oti exei mesa...
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
EneMe
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 13307
Εγγραφή: 09 Ιούλ 2002 13:29
Τοποθεσία: Στο κέντρο της Ελλάδας!
Επικοινωνία:

<html>code</html> ως περιεχόμενο κελιού

Δημοσίευση από EneMe » 14 Φεβ 2004 02:04

Δυστυχώς με το πρώτο Save ή Open, τα ξαναδημιουργεί! :-?

Όπως και να έχει, μάλλον θα αναγκαστώ να τα σβήνω "χειροκίνητα".

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

Άβαταρ μέλους
cvoodan
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2151
Εγγραφή: 13 Μάιος 2003 14:09
Τοποθεσία: Πίσω σου!

<html>code</html> ως περιεχόμενο κελιού

Δημοσίευση από cvoodan » 14 Φεβ 2004 14:12

EneMe έγραψε:Δυστυχώς με το πρώτο Save ή Open, τα ξαναδημιουργεί! :-?
xm... poio office exeis? Emena den moy to ksanadhmiourgei...
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
EneMe
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 13307
Εγγραφή: 09 Ιούλ 2002 13:29
Τοποθεσία: Στο κέντρο της Ελλάδας!
Επικοινωνία:

<html>code</html> ως περιεχόμενο κελιού

Δημοσίευση από EneMe » 14 Φεβ 2004 17:02

Έχω ανεξάρτητη έκδοση του FrontPage Xpress!

Παλιό σαν το καλό κρασί! :P

Άσε, μην το ψάχνεις! ;) Θα επανέλθω μετά την εξεταστική! :)

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

<html>code</html> ως περιεχόμενο κελιού

Δημοσίευση από Cha0s » 14 Φεβ 2004 17:28

Κάτι πιο μπακαλίστικο μπορεί να γίνει με php βασικά...

Να φτιάξεις ένα script που να ανοίγει το αρχείο που θες να κάνεις include και να κόβει ότι θες και να αφήνει το περιεχόμενο που θες.
Όλη η διαδικασία θα γίνεται on the fly.

Άβαταρ μέλους
Youli
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1586
Εγγραφή: 29 Δεκ 2000 01:00
Τοποθεσία: Στο ηρωικό Τριπιτσούνι

<html>code</html> ως περιεχόμενο κελιού

Δημοσίευση από Youli » 14 Φεβ 2004 17:52

EneMe έγραψε: Άλλες λύσεις σε PHP δεν με ενδιαφέρουν (τουλάχιστον όχι άμεσα).
Συγκεντρώσου Βαγγέλη :hammer: :hammer: :hammer:

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

<html>code</html> ως περιεχόμενο κελιού

Δημοσίευση από Cha0s » 14 Φεβ 2004 17:57

Η Λύση που πρόσφερα ήταν έμμεση για το έμμεσο μέλλον :lol: :lol: :lol:

(Αν και δεν βγαίνει νόημα.. λέμε τώρα...)
χαχαχαχαχαχα

Απάντηση

Επιστροφή στο “HTML και XHTML”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες