system.ini

Γενικά θέματα για τις γλώσσες προγραμματισμού που δεν καλύπτονται από τις άλλες περιοχές της κατηγορίας.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Planet20
Δημοσιεύσεις: 27
Εγγραφή: 15 Μαρ 2003 03:37
Τοποθεσία: magnisia

system.ini

Δημοσίευση από Planet20 » 21 Φεβ 2004 18:58

doulevw se VB6 kai thelw na kanw to ekshs pragma.
se 1 forma pou tha apotelite apo ena CommandButton tha ithela na allaxw mia entoli sto arxeio system.ini pou vriskete sto fakelo WINDOWS->system.ini
tin exhs entoli (shell=explorer.exe) se (shell=myApp.exe).
diladi patontas to button tha apenergopoieite o explorer ton windows kai tha energopoieite h forma mou (h opia tha einai mia shell efarmogi).
akolouthontas apo reboot aytomatos.

Άβαταρ μέλους
Valerov
Δημοσιεύσεις: 231
Εγγραφή: 13 Ιαν 2003 09:36
Τοποθεσία: Πάτρα

system.ini

Δημοσίευση από Valerov » 22 Φεβ 2004 22:55

Opa Opa gia siga...Eksigise ligo ti thes na kaneis...to apotelesma basika poio thes na einai??? Den se katalava prin...
:: Always Dive With A Partner ::

Άβαταρ μέλους
Planet20
Δημοσιεύσεις: 27
Εγγραφή: 15 Μαρ 2003 03:37
Τοποθεσία: magnisia

system.ini

Δημοσίευση από Planet20 » 23 Φεβ 2004 18:23

Thelo na exw to exis apotelesma!
ftiaxno ena diko mou shell mia diki mou epifania ergasias,opou tha exei diko tis start menu,taskbar,system clock,kontrol panel,klp....
(alla gia na fortoni i efarmogi mou kathe fora pou anoigo to PC.
tha prepi na allazo tin para-pano entoli)
sta winMe.(pou tinxani kai na doulevo) kai elpizo kai sta win98. sto system.ini yparxi i exis entoli. shell= explorer.exe
sto project mou sin tis alles formes tha yparxei kai mia mikri forma me ena button opou patontas to button diagrafete i entoli shell=explorer.exe
kai antikatastite i entoli shell=myApp.exe
oloi afti i energia pou ginete anagazi ta windows na fortoni to diko mou project anti ton explorer ton win.
ayti i idea mou irthe afou exo katevasi to Talisman2 apo to net.
www.lighttek.com
einai ena poli kalo shell an den to ksereis, katevaseto isos sou aresi
kai tha paris kai mia safis idea se ayto pou zitao na kano.
des kai ena komati apo to arxio system.ini tora--->

[boot]
oemfonts.fon=vgaoem.fon
shell=explorer.exe
system.drv=system.drv
drivers=mmsystem.dll power.drv
user.exe=user.exe
gdi.exe=gdi.exe
sound.drv=mmsound.drv
dibeng.drv=dibeng.dll
comm.drv=comm.drv
mouse.drv=mouse.drv
keyboard.drv=keyboard.drv
*DisplayFallback=0
fonts.fon=vgasys.fon
fixedfon.fon=vgafix.fon
386Grabber=vgafull.3gr
display.drv=pnpdrvr.drv

Άβαταρ μέλους
Valerov
Δημοσιεύσεις: 231
Εγγραφή: 13 Ιαν 2003 09:36
Τοποθεσία: Πάτρα

system.ini

Δημοσίευση από Valerov » 23 Φεβ 2004 19:38

Loipon, theleis diladi me ena Command Button na kleineis ton explorer kai na fortoneis to diko sou shell sosta? To apotelesma ksereis poio tha einai? Gia na deis pio tha einai to apotelesma kane to eksis. Pata Ctrl + Alt+ Del, apo tis diergasies epelekse to Explorer kai pata telos ergasias. To idio apotelesma tha pareis, to sistima tha crasharei...
:: Always Dive With A Partner ::

Άβαταρ μέλους
Planet20
Δημοσιεύσεις: 27
Εγγραφή: 15 Μαρ 2003 03:37
Τοποθεσία: magnisia

system.ini

Δημοσίευση από Planet20 » 26 Φεβ 2004 08:02

exeis dikio file mou to lathos mou einai oti den to dokimasa.
alla to gamoto einai to eksis, giati to Talisman2 -> www.lighttek.com
to kanei ayto; sygoura tha prepi na rithmizi kai kati allo.

Απάντηση

Επιστροφή στο “γλώσσες προγραμματισμού - γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης