Ακολουθοντας το MOUSE!?

Κώδικας, πληροφορίες, ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την JavaScript.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
stonekito
Δημοσιεύσεις: 599
Εγγραφή: 20 Φεβ 2004 18:07
Τοποθεσία: Greece-kavala
Επικοινωνία:

Ακολουθοντας το MOUSE!?

Δημοσίευση από stonekito » 25 Φεβ 2004 15:55

Για σας παιδια θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με το MOUSE..
Μαλον καταλεβατε πανω κατω τι θελω ...Ενα κειμενακι που να ακολουθει το MOUSE μου...αν γινεται καποιο εικονιδιο ...

Συγουρα εχει μπει αυτο το post αλλα sorry ειμαι νεος.

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

Ακολουθοντας το MOUSE!?

Δημοσίευση από Basilakis » 25 Φεβ 2004 18:44

Oriste h apanthsh sou....

Κώδικας: Επιλογή όλων

<!-- 

B=document.all;
C=document.layers;
T1=new Array&#40;"seatcur.gif" ,30,30&#41;
nos=parseInt&#40;T1.length/3&#41;
rate=50
ie5fix1=0;
ie5fix2=0;
for &#40;i=0;i<nos;i++&#41;&#123;
createContainer&#40;"CUR"+i,i*10,i*10,i*3+1,i*3+1,"","<img src=yourimage.gif' width="+T1&#91;&#40;i*3+1&#41;&#93;+" height="+T1&#91;&#40;i*3+2&#41;&#93;+" border=0>"&#41;&#125;
function createContainer&#40;N,Xp,Yp,W,H,At,HT,Op,St&#41;&#123;
with &#40;document&#41;&#123;
write&#40;&#40;!B&#41; ? "<layer id='"+N+"' left="+Xp+" top="+Yp+" width="+W+" height="+H &#58; "<div id='"+N+"'"+" style='position&#58;absolute;left&#58;"+Xp+"; top&#58;"+Yp+"; width&#58;"+W+"; height&#58;"+H+"; "&#41;;
if&#40;St&#41;&#123;
if &#40;C&#41;
write&#40;" style='"&#41;;
write&#40;St+";' "&#41;
&#125;
else write&#40;&#40;B&#41;?"'"&#58;""&#41;;
write&#40;&#40;At&#41;? At+">" &#58; ">"&#41;;
write&#40;&#40;HT&#41; ? HT &#58; ""&#41;;
if &#40;!Op&#41;
closeContainer&#40;N&#41;
&#125;
&#125;
function closeContainer&#40;&#41;&#123;
document.write&#40;&#40;B&#41;?"</div>"&#58;"</layer>"&#41;
&#125;
function getXpos&#40;N&#41;&#123;
return &#40;B&#41; ? parseInt&#40;B&#91;N&#93;.style.left&#41; &#58; C&#91;N&#93;.left
&#125;
function getYpos&#40;N&#41;&#123;
return &#40;B&#41; ? parseInt&#40;B&#91;N&#93;.style.top&#41; &#58; C&#91;N&#93;.top
&#125;

function moveContainer&#40;N,DX,DY&#41;&#123;
c=&#40;B&#41; ? B&#91;N&#93;.style &#58;C&#91;N&#93;;c.left=DX+6;c.top=DY+15
&#125;
function cycle&#40;&#41;&#123;
//if &#40;IE5&#41; 
if &#40;document.all&&window.print&#41;&#123;
ie5fix1=document.body.scrollLeft;
ie5fix2=document.body.scrollTop;
&#125;
for &#40;i=0;i<&#40;nos-1&#41;;i++&#41;&#123;
moveContainer&#40;"CUR"+i,getXpos&#40;"CUR"+&#40;i+1&#41;&#41;,getYpos&#40;"CUR"+&#40;i+1&#41;&#41;&#41;
&#125;
&#125;
function newPos&#40;e&#41;&#123;
moveContainer&#40;"CUR"+&#40;nos-1&#41;,&#40;B&#41;?event.clientX+ie5fix1&#58;e.pageX+2,&#40;B&#41;?event.clientY+ie5fix2&#58;e.pageY+2
&#41;
&#125;
if&#40;document.layers&#41;
document.captureEvents&#40;Event.MOUSEMOVE&#41;
document.onmousemove=newPos
setInterval&#40;"cycle&#40;&#41;",rate&#41;

// -->

Άβαταρ μέλους
Overground
Δημοσιεύσεις: 94
Εγγραφή: 08 Φεβ 2003 01:25

Ακολουθοντας το MOUSE!?

Δημοσίευση από Overground » 26 Φεβ 2004 04:54

Ρίξε μια ματιά εδώ

Απάντηση

Επιστροφή στο “JavaScript και Frameworks”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης