Ανάγνωση ελληνικών από εξωτερικό αρχείο μεταβλητών

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
pvnrt1407
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 14 Δεκ 2003 20:07

Ανάγνωση ελληνικών από εξωτερικό αρχείο μεταβλητών

Δημοσίευση από pvnrt1407 » 04 Μαρ 2004 12:53

Υπάρχει δυνατότητα ανάγνωσης ελληνικών κειμένων που βρίσκονται σε εξωτερικό αρχείο μεταβλητών?Διαβάζω ένα php που παράγει μεταβλητές που περιέχουν ελληνικό κείμενο και δεν μπορώ να τις εμφανίσω μεσα στο Flash (.swf)...

Άβαταρ μέλους
|dD|
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1161
Εγγραφή: 22 Ιαν 2004 16:47
Τοποθεσία: Greece

Ανάγνωση ελληνικών από εξωτερικό αρχείο μεταβλητών

Δημοσίευση από |dD| » 10 Μαρ 2004 16:22

den nomizv na katalaba kala

ala enas tropos na ginete i anagnvsi elinikvn xaraktirv se dinamiko pedio mesv flash apo exvteriko arxio na frodizis ta arxia sou na ine ipo morfi UTF-8

an den se kalipsa signvmi stile post xana me perisoteres leptomeries :wink:

k-giannis
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 17 Μαρ 2004 00:58
Επικοινωνία:

Ανάγνωση ελληνικών από εξωτερικό αρχείο μεταβλητών

Δημοσίευση από k-giannis » 17 Μαρ 2004 01:06

Τα ελληνικα σε δυναμικο text box ειναι πικρα.
Βαλε System.usecodepage=true; για να χρησιμοποιεί το codepage του χρηστη και θα δουλεψει. Αλλα βεβαια αν το computer εχει μη ελληνικο codepage θα βγαλει σκουπιδια.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης