το αντοιστοιχο της scanf-->c στην Java???

Κώδικας, πληροφορίες, ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την JavaScript.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
dot
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: 04 Μαρ 2004 20:45

το αντοιστοιχο της scanf-->c στην Java???

Δημοσίευση από dot » 04 Μαρ 2004 20:48

γεια σας.μολις βρηκα το site σας και εκανα registration...

μηπως καπιος μπορει να μου πει το αντιστοιχο της scanf (για να σκαναρω αριθμους) στην c?
ξερω οτι δεν υπαρχει κατι συγκεκριμενο αλλα πεζει σχεση με τα ρευματα εισοδου.


αντε καλως σας βρηκα
Bye

Άβαταρ μέλους
softius
Script Master
Δημοσιεύσεις: 241
Εγγραφή: 11 Ιαν 2004 19:07
Επικοινωνία:

το αντοιστοιχο της scanf-->c στην Java???

Δημοσίευση από softius » 04 Μαρ 2004 23:42

Καλώς ήρθες :D

Στην αρχή πρέπει να δημιουργήσεις ένα BufferedReader. Και στην συνέχεια να χρησιμοποιήσεις την μέθοδο readLine() για να διαβάσεις κάτι από την είσοδο

Κώδικας: Επιλογή όλων

BufferedReader stdinp = new BufferedReader( new InputStreamReader( System.in ) );
String input = stdinp.readLine();

dot
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: 04 Μαρ 2004 20:45

το αντοιστοιχο της scanf-->c στην Java???

Δημοσίευση από dot » 05 Μαρ 2004 01:04

δεν υπαρχει κατι συγκεκριμενο ωστε να σκαναρει κατευθειαν αριθμο
και οχι string ωστε να μην χρειαζεται να μετατρεπω το string σε ακεραιο μετα???

ευχαριστω καλο βραδυ!

Άβαταρ μέλους
softius
Script Master
Δημοσιεύσεις: 241
Εγγραφή: 11 Ιαν 2004 19:07
Επικοινωνία:

το αντοιστοιχο της scanf-->c στην Java???

Δημοσίευση από softius » 05 Μαρ 2004 01:28

Από ότι γνωρίζω όχι.
Θα πρέπει να το μετατρέψεις σε ακέραιο.
Αν θες κάτι έτοιμο σε κώδικα μπορείς να το δοκιμάσεις αυτό: http://www.bluej.org/resources/classes/stdio/stdio.java

Sotosss
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 16 Μαρ 2004 15:37

το αντοιστοιχο της scanf-->c στην Java???

Δημοσίευση από Sotosss » 05 Απρ 2004 04:33

Gia to BuuferedReader mhn ksexaseis na kaneis sthn arxh tou kodika to katallhlo import apo to paketo io, apla gia ton ari8mo mporeis na peis

Κώδικας: Επιλογή όλων

int a=Integer.parseInt(br.readLine());
opou to br einai to antikeimeno BufferedReader pou exeis dhmiourghsei. Bebaia an o allos de sou dosei ari8mo , tote 8a dhmiourghseis exception pou kalo 8a htan na thn piaseis me mia try-catch gia na mhn krasarei to programma sou.

Απάντηση

Επιστροφή στο “JavaScript και Frameworks”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης