πρόβλημα με το site

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την HTML, XHTML και την κατασκευή σελίδων για το Web.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
civeng
Δημοσιεύσεις: 57
Εγγραφή: 31 Δεκ 2003 12:43
Επικοινωνία:

πρόβλημα με το site

Δημοσίευση από civeng » 05 Μαρ 2004 14:08

-έχω το εξής πρόβλημα:
πρόσφατα δημιούργησα τη σελίδα www.civilengin.com .δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις προγραμματισμού,σχεδιασμού σελίδων κτλ.
ενώ με το ws ftp le 6.0 ανεβάζω τα αρχεία μου στον server και όλοι οι υπόλοιποι βλέπουν αμέσως τις αλλαγές, στο δικό μου PC μπορεί να πάρει και μια βδόμάδα μέχρι να δώ τις αλλαγές. σημειωτέον ότι το pc είναι σε τοπικό δίκτυο εταιρείας και όλα τα άλλα pc επίσης δεν βλέπουν τις αλλαγές.
-μπορεί κάποιος να μου πει τι φταίει και τί μπορώ να κάνω?
-παλιότερα είχα μια ιστοσελίδα στον pathfinder ή κατά καιρούς σε άλλους δωρεάν servers , και ενημερώνονταν αμέσως τα αρχεία του server μετά το upload. τώρα που κατοχύρωσα δικό μου domain και ο server δεν είναι δωρεάν (αμερική) τι φταίει? μήπως φταίει η σύνδεση μου στο web?και γιατί με το συγκεκριμένο μόνο και όχι με τα παλαιότερα sites?

Άβαταρ μέλους
cvoodan
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2151
Εγγραφή: 13 Μάιος 2003 14:09
Τοποθεσία: Πίσω σου!

πρόβλημα με το site

Δημοσίευση από cvoodan » 05 Μαρ 2004 23:39

Kane delete ta prosorina arxeia pou krataei o explorer...
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
spin
Δημοσιεύσεις: 418
Εγγραφή: 19 Δεκ 2002 06:52
Τοποθεσία: Los Angeles
Επικοινωνία:

πρόβλημα με το site

Δημοσίευση από spin » 06 Μαρ 2004 08:30

katharismos tou history...

Άβαταρ μέλους
civeng
Δημοσιεύσεις: 57
Εγγραφή: 31 Δεκ 2003 12:43
Επικοινωνία:

πρόβλημα με το site

Δημοσίευση από civeng » 10 Μαρ 2004 10:13

καθαρίζω το history και τα αρχεία που κρατά ο explorer συχνά και εκτός αυτού έχω βάλει και δύο προγραμματάκια που το κάνουν αυτό αυτόματα κάθε 5 λεπτά όπως το MRU-blaster.
επίσης αυτό συμβαίνει και στα υπόλοιπα pc του τοπικού δικτύου της εταιρείας,άρα δεν φταίει το δικό μου pc.ίσως ο κοινός server της εταιρείας που μας παρέχει το internet αλλά γιατί δεν συμβαίνει και με τα υπόλοιπα uploads σε pathfinder για παράδειγμα???

zchristos
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: 16 Μαρ 2004 16:28

πρόβλημα με το site

Δημοσίευση από zchristos » 16 Μαρ 2004 16:46

file an kaneis xrisi proxy server, isos gia auto to logo, na argi to proxy tis eterias pou sas parexi tin sindesi sto internet na enimerothi, dokimase xoris proxy.

Απάντηση

Επιστροφή στο “HTML και XHTML”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες