erotisi arxariou

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
goforbet
Δημοσιεύσεις: 247
Εγγραφή: 24 Σεπ 2003 19:41

erotisi arxariou

Δημοσίευση από goforbet » 11 Μαρ 2004 14:59

thelo na ftiakso sto peripou ena tetoio menu
http://www.goforbet.com/test/menu.gif
otan kano mouse over thelo na emfanizetai kimeno mesa sto mple koutaki,diladi kanontas mouse over pano stin istoria na emfanizetai mesa sto mple koutaki to "istoria" ,en sinexeia kanontas klik sto isoria(oxi auto pou einai mesa sto mple koutaki) na pigeno stin analogi topothesia.
einai eukolo?

spookyb52
Δημοσιεύσεις: 1891
Εγγραφή: 23 Ιαν 2002 01:00
Τοποθεσία: Lost in the mansion
Επικοινωνία:

erotisi arxariou

Δημοσίευση από spookyb52 » 11 Μαρ 2004 16:18

φτιάξε ένα dynamic text box και δώσε για instance ονομασία το butid (ή όποιο άλλο θές, μπορείς εναλλακτικά να το κάνεις και με variables αντί για Instances)

δώσε στο history button σου πχ τον κώδικα

Κώδικας: Επιλογή όλων

on (rollOver) {_root.butid.text = "κείμενο για το ιστορία";}
on (rollOut) {_root.butid.text = "";}


στη συνέχεια πρόσθεσε και την εντολή για το πού θές να πάει κάποιος όταν πατήσει το button. Το πώς υπάρχει εδώ : http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=8813

πχ on (release) {gotoAndStop(12)};

Άβαταρ μέλους
goforbet
Δημοσιεύσεις: 247
Εγγραφή: 24 Σεπ 2003 19:41

erotisi arxariou

Δημοσίευση από goforbet » 11 Μαρ 2004 16:58

ok auto ithela,euxaristo poli spookyb52.

spookyb52
Δημοσιεύσεις: 1891
Εγγραφή: 23 Ιαν 2002 01:00
Τοποθεσία: Lost in the mansion
Επικοινωνία:

erotisi arxariou

Δημοσίευση από spookyb52 » 11 Μαρ 2004 17:02

Ok :P . Οι δικές μου απαντήσεις είναι free, του lightforce είναι με χρέωση. Να το θυμάσαι και να το διαδίδεις παντού! :P :P :P

LightForce
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3812
Εγγραφή: 13 Απρ 2003 23:49

erotisi arxariou

Δημοσίευση από LightForce » 11 Μαρ 2004 17:38

..καποιος με μπουκοταρει ασταματητα :cry:
Alex , βοηθα με λιγο.. 8)

Άβαταρ μέλους
goforbet
Δημοσιεύσεις: 247
Εγγραφή: 24 Σεπ 2003 19:41

erotisi arxariou

Δημοσίευση από goforbet » 11 Μαρ 2004 17:40

nea erotisi:
mporo kanontas to idio anti gia keimeno na emfanizetai mia eikona?

Άβαταρ μέλους
goforbet
Δημοσιεύσεις: 247
Εγγραφή: 24 Σεπ 2003 19:41

erotisi arxariou

Δημοσίευση από goforbet » 11 Μαρ 2004 17:47

ti ennoo:
sto
http://www.goforbet.com/test/test2.gif
kanontas rollover stin eikona1(kitrino) emfanizetai minima sto mple koutaki kai kanontas klik stin eikona1(kitrino) emfanizetai i eikona sto mauro koutaki.

spookyb52
Δημοσιεύσεις: 1891
Εγγραφή: 23 Ιαν 2002 01:00
Τοποθεσία: Lost in the mansion
Επικοινωνία:

erotisi arxariou

Δημοσίευση από spookyb52 » 11 Μαρ 2004 18:03

Άν πάς στο Site μου ( *** ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ *** )

http://www.geocities.com/worms3dt/main.htm

Και κάνεις λίγη υπομονή άνοιξε τη σελίδα με τα media και κοίτα τις εικόνες. Εννοείς κάτι τέτοιο?

Άν ναι μπορείς να φτιάξεις πχ (ένας απλός τρόπος ) ένα movie clip και μέσα εκεί να βάλεις frames με διαφορετικό περιεχόμενο το κάθε ένα

Στη συνέχεια μπορείς δίνοντας ένα instance name στο movie >>πχ shots

να γραψεις σε ένα button on (release) {_root.shots.gotoAndStop(2);}

Άβαταρ μέλους
goforbet
Δημοσιεύσεις: 247
Εγγραφή: 24 Σεπ 2003 19:41

erotisi arxariou

Δημοσίευση από goforbet » 11 Μαρ 2004 18:30

sto menu auto
http://www.goforbet.com/test/5.swf
patontas px kato aristera stin dada,na emfanizei pano to onoma(to ekana auto) kai deksia kanontas klik sto koumpi dada na emfanizei tin eikona .

Άβαταρ μέλους
goforbet
Δημοσιεύσεις: 247
Εγγραφή: 24 Σεπ 2003 19:41

erotisi arxariou

Δημοσίευση από goforbet » 11 Μαρ 2004 18:42

nomizo to ekana etsi pos ithela.
http://www.goforbet.com/test/5.swf
auto ennoousa

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες