MX 2004??

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MariaN
Δημοσιεύσεις: 169
Εγγραφή: 06 Ιαν 2004 16:16
Τοποθεσία: athina

MX 2004??

Δημοσίευση από MariaN » 12 Μαρ 2004 13:09

epidei to mono pou exei tyxei na dw ws diafora metaksy tou MX kai tou MX 2004 einai pws den exei sto panel tis action script normal mode alla mono expert kai epidei san mikri kai nea pou eimai akoma diabazw action script gia to palio MX mipws tha prepe na tin paratisw kai na brw to 2004 kai na arxisw pali ap'tin arxi na diabazw gia ayto?
einai toso tragika polles oi diafores metaksy action script 1 kai 2 pragma pou an symbainei prokeitai na me pelagwsei teleiws???
:-? :o :question: :question:

LightForce
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3812
Εγγραφή: 13 Απρ 2003 23:49

MX 2004??

Δημοσίευση από LightForce » 12 Μαρ 2004 17:12

Marian σου προτεινω να συνεχισεις σε Actionscript 1 αλλα στο ΜΧ 2004
Οι διαφορες ειναι πολυ μεγαλες, αλλα οτι μαθαινεις ειναι χρησιμο ... :D

Άβαταρ μέλους
MariaN
Δημοσιεύσεις: 169
Εγγραφή: 06 Ιαν 2004 16:16
Τοποθεσία: athina

MX 2004??

Δημοσίευση από MariaN » 12 Μαρ 2004 17:44

twra swthika:D
thnx..gia tin apantisi anyway:)

spookyb52
Δημοσιεύσεις: 1891
Εγγραφή: 23 Ιαν 2002 01:00
Τοποθεσία: Lost in the mansion
Επικοινωνία:

MX 2004??

Δημοσίευση από spookyb52 » 12 Μαρ 2004 18:13

:hammer:

Εγώ που φημίζομαι για το πόσο ισορροπημημένο άτομο είμαι συνεχίζω σε actionscript 1 σε mx2003 και δέν το κουνάω για την ώρα.
Εγώ δέν το κουνάω απο εδώ σίγουρα για τον επόμενο χρόνο. Μετά βέβαια θα περάσω στο next stage. ελπίζω να έχει βγεί η 3 . Στο κάτω κάτω η actionscript1 μόνο αδύναμη δέν είναι. :o

Για όσους είδαν το post μου για το sonic στο flash δημιουργίες... το παλικάρι τα έφτιαχνε σε flash 4!!!

και το 5 με το mx2003 είχε μεγάλες διαφορές. Και στο περιβάλλον κάι στον κώδικα καί στις δυνατότητες.

Στο κάτω κάτω μπορεί να έρθει του χρόνου η macromedia και ...

βάλτε το παρακάτω στο πρώτο frame και πατήστε ctrl+enter

Κώδικας: Επιλογή όλων

function vlakas(xarakt) {
	flashme = ["actionscript1", "actionscript2", "actionscript3"];
	thnekatsa = flashme.pop();
	noumero = 510;
	numb2 = noumero++;
	createTextField("dynam", 12, 21, 22, numb2, 132);
	dynam.text = (xarakt+"μόλις βγήκε η  "+thnekatsa);
}
vlakas(2005+": ");
το παραπάνω δέν το έφτιαξα για να πουλήσω μούρη... ούτε εγώ ξέρω καλά actionscript, την μαθαίνω, αλλά δέν δέχομαι οτί δέν είναι δυνατή ή ότι είσαι υποχρεωμένη ντέ και καλά να μάθεις την νέα έκδοση αυτή τη στιγμή γιατί αλλιώς...

Με την 1 μπορείς να φτιάξεις chat, text editor, πρόγραμμα ζωγραφικής και χίλια δύο άλλα απίθανα. Φαντασία χρειάζεσαι και όχι απαραίτητη γνώση της 2. εκτός άν θές να γράψεις βιβλίο οπότε τότε μπορούμε να συνεργαστούμε και να μοιραστούμε τα κέρδη απο τα κορόιδα που θα το αγοράσουν... :)

Άβαταρ μέλους
MariaN
Δημοσιεύσεις: 169
Εγγραφή: 06 Ιαν 2004 16:16
Τοποθεσία: athina

MX 2004??

Δημοσίευση από MariaN » 12 Μαρ 2004 18:20

xaxaxaxa....na sai kala bre spooky :D
les ee?...kala...me symferei epi tou parontos na aspastw tina popsi sou nomizw :wink:

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης