Δίκτυο 2 pc σε win xp με dsl - ΠΡΟΒΛΗΜΑ...

Προβλήματα που αντιμετωπίζουμε χρησιμοποιώντας τα Windows και τα προγράμματά τους. Νέα & ειδήσεις.

Συντονιστές: Super-Moderators, Software & Hardware Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
cdhyper
Literature Moderator
Δημοσιεύσεις: 9707
Εγγραφή: 23 Ιουν 2001 03:00
Τοποθεσία: Φωτονερόπετρα
Επικοινωνία:

Δίκτυο 2 pc σε win xp με dsl - ΠΡΟΒΛΗΜΑ...

Δημοσίευση από cdhyper » 12 Μαρ 2004 14:51

Έχω το Siemens XpressLink Adsl modem και Tellas 512. Παλαιότερα που είχα μια απλή isdn μπορούσα να μοιράσω τη σύνδεση σε 2 pc χωρίς πρόβλημα. Τώρα το δεύτερο pc μοιράζεται όλα τα αρχεία και τις συσκευές με το πρώτο, δείχνει ότι μοιράζεται και τη σύνδεση, κάνει σωστά ping -μέσα από τη γραμμή εντολών ms dos- σε sites όμως δεν λειτουργεί κανένας browser για να σερφάρω σε http.

Το παράξενο είναι ότι μερικές φορές ανοίγουν μερικές σελίδες, όπως το google και το in.gr, όχι από την cache, αλλά από το internet.

Έχω δοκιμάσει τους 1002 τρόπους, είτε με hub, είτε με 2 κάρτες δικτύου στον έναν υπολογιστή. Έχω αλλάξει ips και gateways και dns άλλες 500 φορές με όλους τους δυνατούς συνδυασμούς. Έχω πάρει και το support της Tellas και μου λένε ότι τα έχω κάνει όλα σωστά και ότι έπρεπε να δουλεύουν!

Μήπως θέλει κάποια ειδική ρύθμιση το adsl modem μου; Μήπως φταίει κάτι άλλο κουφό που δεν το έχω σκεφτεί; Για βοηθήστε λίγο....
Σύγκριση τιμών Supermarket: http://www.shopnsave.gr
Νέα Ιταλικα επιπλα κουζινας
Για φιλοσόφους: http://filosofia.gr και http://liantinis.org

Άβαταρ μέλους
cdhyper
Literature Moderator
Δημοσιεύσεις: 9707
Εγγραφή: 23 Ιουν 2001 03:00
Τοποθεσία: Φωτονερόπετρα
Επικοινωνία:

Δίκτυο 2 pc σε win xp με dsl - ΠΡΟΒΛΗΜΑ...

Δημοσίευση από cdhyper » 12 Μαρ 2004 18:17

Είμαι σίγουρος ότι κάποιος από εσάς ξέρει κάτι...
Σύγκριση τιμών Supermarket: http://www.shopnsave.gr
Νέα Ιταλικα επιπλα κουζινας
Για φιλοσόφους: http://filosofia.gr και http://liantinis.org

Άβαταρ μέλους
hik-hok
Reporter
Δημοσιεύσεις: 3571
Εγγραφή: 09 Μαρ 2003 10:45
Τοποθεσία: Agrrrrrrrrrr...... γάβ γάβ!!
Επικοινωνία:

Δίκτυο 2 pc σε win xp με dsl - ΠΡΟΒΛΗΜΑ...

Δημοσίευση από hik-hok » 12 Μαρ 2004 19:47

κάνει ping και σε IP και σε domain ?

π.χ. ping www.freestuff.gr

?

Άβαταρ μέλους
cdhyper
Literature Moderator
Δημοσιεύσεις: 9707
Εγγραφή: 23 Ιουν 2001 03:00
Τοποθεσία: Φωτονερόπετρα
Επικοινωνία:

Δίκτυο 2 pc σε win xp με dsl - ΠΡΟΒΛΗΜΑ...

Δημοσίευση από cdhyper » 12 Μαρ 2004 21:01

Ναι σε όλα κάνει Ping
Σύγκριση τιμών Supermarket: http://www.shopnsave.gr
Νέα Ιταλικα επιπλα κουζινας
Για φιλοσόφους: http://filosofia.gr και http://liantinis.org

Άβαταρ μέλους
cdhyper
Literature Moderator
Δημοσιεύσεις: 9707
Εγγραφή: 23 Ιουν 2001 03:00
Τοποθεσία: Φωτονερόπετρα
Επικοινωνία:

Δίκτυο 2 pc σε win xp με dsl - ΠΡΟΒΛΗΜΑ...

Δημοσίευση από cdhyper » 13 Μαρ 2004 02:19

Βγήκες σε κανένα συμπέρασμα;
Σύγκριση τιμών Supermarket: http://www.shopnsave.gr
Νέα Ιταλικα επιπλα κουζινας
Για φιλοσόφους: http://filosofia.gr και http://liantinis.org

Άβαταρ μέλους
cdhyper
Literature Moderator
Δημοσιεύσεις: 9707
Εγγραφή: 23 Ιουν 2001 03:00
Τοποθεσία: Φωτονερόπετρα
Επικοινωνία:

Δίκτυο 2 pc σε win xp με dsl - ΠΡΟΒΛΗΜΑ...

Δημοσίευση από cdhyper » 13 Μαρ 2004 17:40

υπάαρχει κανεις;; αν υπάρχει ρωτάωωω

-γίνομαι σπαστικός, sorry :roll: -
Σύγκριση τιμών Supermarket: http://www.shopnsave.gr
Νέα Ιταλικα επιπλα κουζινας
Για φιλοσόφους: http://filosofia.gr και http://liantinis.org

mr_kakos
Δημοσιεύσεις: 68
Εγγραφή: 14 Αύγ 2002 11:51
Επικοινωνία:

Δίκτυο 2 pc σε win xp με dsl - ΠΡΟΒΛΗΜΑ...

Δημοσίευση από mr_kakos » 13 Μαρ 2004 19:07

επειδη μου έχει συμβεί και σε εμένα
κατ'αρχας μπορεις να δεις sites σε ip name based μόνον παράδειγμα επισης το oneway.gr
sites ip based δεν θα μπορέσεις να τα δεις
επίσης κάθε υπολογιστης μπορεί να συνδεθει το msn και να βλέπονται μεταξύ τους.Ειναι θέμα πόρτας
εγω τελικά έλυσα το πρόβλημα με ενα dsl router

Άβαταρ μέλους
sNk][AnacondA
Δημοσιεύσεις: 1022
Εγγραφή: 25 Νοέμ 2003 18:49
Τοποθεσία: ..Planet Unreal..
Επικοινωνία:

Δίκτυο 2 pc σε win xp με dsl - ΠΡΟΒΛΗΜΑ...

Δημοσίευση από sNk][AnacondA » 17 Μαρ 2004 15:22

cdhyper έγραψε:υπάαρχει κανεις;; αν υπάρχει ρωτάωωω

-γίνομαι σπαστικός, sorry :roll: -
den ginese spastikos alla prepei na katalaveis oti edw einai ellada ti nomizei hrthe h adsl kai tha einai ola teleia ???

prepei na exei ypomonh kai gera neyra ta perrisotera provlhma me adsl sthn ellada einai provlhmata diktuoy exe ypomonh ......


t3 italy 4ever
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
cdhyper
Literature Moderator
Δημοσιεύσεις: 9707
Εγγραφή: 23 Ιουν 2001 03:00
Τοποθεσία: Φωτονερόπετρα
Επικοινωνία:

Δίκτυο 2 pc σε win xp με dsl - ΠΡΟΒΛΗΜΑ...

Δημοσίευση από cdhyper » 17 Μαρ 2004 17:43

δε νομίζω να είναι πρόβλημα του γενικού δικτύου adsl -για να λέμε και του στραβού το δίκιο-. Εδώ τοπικά υπάρχει το πρόβλημα και μάλλον όπως είπε και ο φίλος παραπάνω χρειάζομαι router.
Σύγκριση τιμών Supermarket: http://www.shopnsave.gr
Νέα Ιταλικα επιπλα κουζινας
Για φιλοσόφους: http://filosofia.gr και http://liantinis.org

Άβαταρ μέλους
sNk][AnacondA
Δημοσιεύσεις: 1022
Εγγραφή: 25 Νοέμ 2003 18:49
Τοποθεσία: ..Planet Unreal..
Επικοινωνία:

Δίκτυο 2 pc σε win xp με dsl - ΠΡΟΒΛΗΜΑ...

Δημοσίευση από sNk][AnacondA » 17 Μαρ 2004 17:54

dhladh opoios exei adsl thelei kai router ?

den to nomizw alla den einai kako na rikseis mia matia sto geniko diktyo kane ena thl sthn eteria paroxhs adsl na to checkareis .
alla na thimase config router = asto xesto tha soy vgalei thn pisth prosopikh empeiria ......


telos pantwn apla tsekare to diktyo gia na mhn feswtheis 100 € sto asxeto ......
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
cdhyper
Literature Moderator
Δημοσιεύσεις: 9707
Εγγραφή: 23 Ιουν 2001 03:00
Τοποθεσία: Φωτονερόπετρα
Επικοινωνία:

Δίκτυο 2 pc σε win xp με dsl - ΠΡΟΒΛΗΜΑ...

Δημοσίευση από cdhyper » 17 Μαρ 2004 17:57

μου είπαν από την Tellas ότι εγώ έχω το πρόβλημα. Δεν το λέω έτσι.
Σύγκριση τιμών Supermarket: http://www.shopnsave.gr
Νέα Ιταλικα επιπλα κουζινας
Για φιλοσόφους: http://filosofia.gr και http://liantinis.org

Άβαταρ μέλους
sNk][AnacondA
Δημοσιεύσεις: 1022
Εγγραφή: 25 Νοέμ 2003 18:49
Τοποθεσία: ..Planet Unreal..
Επικοινωνία:

Δίκτυο 2 pc σε win xp με dsl - ΠΡΟΒΛΗΜΑ...

Δημοσίευση από sNk][AnacondA » 17 Μαρ 2004 18:09

opa tote allazei ama thes sthle moy to config apo thn adsl soy se PM na dw an mporw na vohthisw alliws trexa kai pare router kai tha eisai teleios :bouncy:
Εικόνα

Απάντηση

Επιστροφή στο “Windows Software Guide”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες