Τop sites&Users online?

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
tsimpouri
Δημοσιεύσεις: 186
Εγγραφή: 03 Δεκ 2003 17:14
Επικοινωνία:

Τop sites&Users online?

Δημοσίευση από tsimpouri » 12 Μαρ 2004 15:56

1.Ξέρετε κάποιο καλό σύστημα top sites οσα βρήκα ηταν με erros και δεν δούλευαν :P
Ξερει κανείς κάποιο καλό script που να δείχνει online visitors βρήκα μερικά αλλα είμαι ακόμα ασχετος απο php :oops:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tsimpouri την 12 Μαρ 2004 18:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
tsimpouri
Δημοσιεύσεις: 186
Εγγραφή: 03 Δεκ 2003 17:14
Επικοινωνία:

Τop sites&Users online?

Δημοσίευση από tsimpouri » 12 Μαρ 2004 18:47

ok το users online λύθηκε χάρη στο site
www.grjava.com
thanks!
Το άλλο καμιά ιδέα;

Άβαταρ μέλους
cvoodan
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2151
Εγγραφή: 13 Μάιος 2003 14:09
Τοποθεσία: Πίσω σου!

Τop sites&Users online?

Δημοσίευση από cvoodan » 12 Μαρ 2004 22:39

Online users:


στο αρχείο που θα εμφανίζονται:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php 
$server = "localhost"; 
$db_user = "username"; 
$db_pass = "password"; 
$database = "db_name"; 
$timeoutseconds = 300; 

$timestamp = time&#40;&#41;; 
$timeout = $timestamp-$timeoutseconds; 

mysql_connect&#40;$server, $db_user, $db_pass&#41;; 

$insert = mysql_db_query&#40;$database, "INSERT INTO useronline VALUES
&#40;'$timestamp','$REMOTE_ADDR','$PHP_SELF'&#41;"&#41;; 
if&#40;!&#40;$insert&#41;&#41; &#123; 
print "Useronline Insert Failed > "; 
&#125; 

$delete = mysql_db_query&#40;$database, "DELETE FROM useronline WHERE timestamp<$timeout"&#41;; 
if&#40;!&#40;$delete&#41;&#41; &#123; 
print "Useronline Delete Failed > "; 
&#125; 

$result = mysql_db_query&#40;$database, "SELECT DISTINCT ip FROM useronline WHERE file='$PHP_SELF'"&#41;; 
if&#40;!&#40;$result&#41;&#41; &#123; 
print "Useronline Select Error > "; 
&#125; 

$user = mysql_num_rows&#40;$result&#41;; 

mysql_close&#40;&#41;; 
if&#40;$user == 1&#41; &#123; 
print&#40;"Χρήστης Online&#58; $user\n"&#41;; 
&#125; else &#123; 
print&#40;"Χρήστες Online&#58; $user\n"&#41;; 
&#125; 
?> 
και στην database:

Κώδικας: Επιλογή όλων

CREATE TABLE `usersonline` &#40; 
`timestamp` bigint&#40;255&#41; NOT NULL default '0', 
`ip` varchar&#40;40&#41; NOT NULL default '', 
`file` varchar&#40;100&#41; NOT NULL default '', 
PRIMARY KEY &#40;`timestamp`&#41;, 
KEY `ip` &#40;`ip`&#41;, 
KEY `file` &#40;`file`&#41; 
&#41; TYPE=MyISAM DEFAULT CHARSET=greek COLLATE=greek_general_ci;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cvoodan την 24 Απρ 2004 17:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
grjava
Δημοσιεύσεις: 387
Εγγραφή: 13 Μαρ 2002 01:00
Τοποθεσία: athens
Επικοινωνία:

Τop sites&Users online?

Δημοσίευση από grjava » 13 Μαρ 2004 01:03

Διόρθωση:

mysql_close();
if($user == 1) {
print("$user Χρήστης Online\n");
} else {
print("Χρήστες Online: $user\n");
}
?>

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες