Not full screen flash

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
iaponas
Δημοσιεύσεις: 70
Εγγραφή: 13 Φεβ 2004 02:40
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Not full screen flash

Δημοσίευση από iaponas » 21 Μαρ 2004 00:56

Έφτιαξα ένα φλασάκι, το ανέβασα στη σελίδα και όταν κλικάρω το λινκ για να το δω, μου γεμίζει όλο το παράθυρο (βασικά όχι τελείως fullscreen, φαίνονται και οι μπάρες) και δε μου το δείχνει στην κανονική του ανάλυση (400Χ300 στην προκειμένη περίπτωση). Τί πρέπει να το αλλάξω για να το βλέπω σε κανονική ανάλυση? Ευχαριστώ προκαταβολικά.

ΥΓ: Χρησιμοποιώ Swish 2.0 για να φτιάξω τα φλασάκια μου.

LightForce
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3812
Εγγραφή: 13 Απρ 2003 23:49

Not full screen flash

Δημοσίευση από LightForce » 21 Μαρ 2004 12:12

μηπως ο κωδικας που υπαρχει στην σελιδα σου και το φορτωνει εχει αλλες διαστασεις απο 400x300 :roll: ?

Άβαταρ μέλους
iaponas
Δημοσιεύσεις: 70
Εγγραφή: 13 Φεβ 2004 02:40
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Not full screen flash

Δημοσίευση από iaponas » 21 Μαρ 2004 16:51

(Σημείωση:Είμαι newbie ακόμα στο θέμα)

Εεε,τί εννοείς?:D
Αν εννοείς για κάτι σχετικά με html, την πάτησες: δεν ξέρω Χριστό από αυτά!
Να σου εξηγήσω όμως τί κάνω μήπως καταλάβεις από κει το πρόβλημα:
1ον) Η σελίδα μου είναι στο freewebs.com.
2ον) Την κάνω edit όχι μέσω html εντολών αλλά μέσω ενός απλού και εύχρηστου (για rookies) visual editor.
3ον) Το συγκεκριμένο φλας το έβαλα όχι στην ίδια τη σελίδα αλλά σαν λινκ σε μία σελίδα: το κλικάρεις και μετά σου εμφανίζεται το φλας σε..όχι κανονική, τελως πάντων, ανάλυση.

Α! Η σελίδα μου είναι www.freewebs.com/geo_s_mart
αν θες να δείς τί εννοώ... Είναι ακόμα under construction.

LightForce
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3812
Εγγραφή: 13 Απρ 2003 23:49

Not full screen flash

Δημοσίευση από LightForce » 21 Μαρ 2004 18:50

File iaponas βαλε το chronicles flash μεσα σε html σελιδα και μην ανοιγεις το swf απευθειας :D

Άβαταρ μέλους
iaponas
Δημοσιεύσεις: 70
Εγγραφή: 13 Φεβ 2004 02:40
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Not full screen flash

Δημοσίευση από iaponas » 21 Μαρ 2004 22:39

Ναι αλλά αν το βάλω σε ξεχωριστή html σελίδα αυτή δε θα εμφανίζεται στη Navbar? Αν ναι, πως μπορώ να βάλω το φλασάκι σε μία ξεχωριστή σελίδα και αυτή να μην είναι ορατή από τις επιλογές (Home-Links-Chat...)? Ρωτάω γιατί αν ανεβάσω (που θα ανεβάσω) στο μέλλον κι άλλα φλάς θα έχω πρόβλημα με την κάθε html χωριστά για το καθένα... Ίσως είναι λίγο υπερβολική η απαίτησή μου αλλά προσπαθώ ότι κάνω να το κάνω όσο πιο άρτια γίνεται...:D

LightForce
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3812
Εγγραφή: 13 Απρ 2003 23:49

Not full screen flash

Δημοσίευση από LightForce » 21 Μαρ 2004 23:03

χμ.., δεν ειμαι σιγουρος οτι πιανω το προβλημα :oops:
Δεν θελεις δηλαδη να προσθεσεις αλλη επιλογη στο navbar?

κανε ενα flash link για την σελιδα και βαλτο οπου θες..

Άβαταρ μέλους
iaponas
Δημοσιεύσεις: 70
Εγγραφή: 13 Φεβ 2004 02:40
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Not full screen flash

Δημοσίευση από iaponas » 21 Μαρ 2004 23:16

Ναι, αυτό που λες. Θέλω μεν να εμφανίζεται μόλις το κλικάρω σε μία σελίδα μόνο του (στην κανονική βεβαίως ανάλυση), αλλά αυτή η σελίδα να μην εμφανίζεται στη navbar δίπλα από τις home, links και τις υπόλοιπες κύριες σελίδες.

Flash link,ε?χμ...Κοίταξα και έχει μόνο δύο επιλογές για linking:

1) κειμένου-αρχείου(αυτό έκανα και έχω το πρόβλημα: συνέδεσα το κείμενο με το αρχείο .swf)

2) κειμένου-σελίδας(το δοκίμασα αλλά όταν το κλίκαρα δε με έβγαζε πουθενά).

3) δοκίμασα συνδυασμό και των δύο, αλλά πάλι τίποτα.

Όλοι όσοι έχουν φλας στη σελίδα τους, για παράδειγμα: "Κλικάρετε για να δείτε σε flash την παρουσίαση των διαγραμμάτων πορείας της εταιρίας" κι εσύ το κλικάρεις και βλέπεις σε μία νέα σελίδα το φλασάκι...αλλά αυτή η σελίδα βεβαίως δε φαίνεται στη navbar...πως το κάνουν?

Thanks για το χρόνο σου πάντως.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες