3 Απορίες!

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την HTML, XHTML και την κατασκευή σελίδων για το Web.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
tsimpouri
Δημοσιεύσεις: 186
Εγγραφή: 03 Δεκ 2003 17:14
Επικοινωνία:

3 Απορίες!

Δημοσίευση από tsimpouri » 23 Μαρ 2004 19:36

1.Σε ενα script για text scroll μπορεί να μπουν και fotos?
2.Σε css ποιος είναι ο τρόπος για να κανει hover ενα ολόκληρο table
3.Πάλι με css πως γίνεται on mouse over να μπαίνει περίγραμμα γύρω απο το κείμενο?
Ακόμα ασχετος ειμαι ετσι? :hammer: :P

Άβαταρ μέλους
patriot
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1590
Εγγραφή: 20 Αύγ 2002 19:21
Τοποθεσία: Σπίτι μου!

3 Απορίες!

Δημοσίευση από patriot » 23 Μαρ 2004 22:03

1) Αυτό εξαρτάτε από αυτόν που έφτιαξε τον κώδικα. Άλλοι φτιάχουν κώδικες που περιέχουν φωτός και άλλοι όχι.

Αυτός είναι ολόκληρος κώδικας και δεν τον έχω τώρα. Ρίξε μια ματιά στο http://javascript.internet.com

3) Γύρω από το κείμενο; Δεν πολύ κατάλαβα τι θες. Πάντως η εντολή είναι έτσι border:#000000 1px solid. Δηλ, "τάδε" χρώμα, "τόσο" χοντρό το border, και να είναι solid.
1) Για όποιον γράφει με πολυτονικά....
2) Καλά ακόμα να συνηθίσετε την ιδέα ότι δεν γράφουμε ούτε με greeklish ούτε με κεφαλαία;

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

3 Απορίες!

Δημοσίευση από ThyClub » 24 Μαρ 2004 00:18

1.Σε ενα script για text scroll μπορεί να μπουν και fotos?
Ναί. Νομίζω κάπως έτσι : <marquee><img src="test.gif" alt="scrolling image" /></marquee>
2.Σε css ποιος είναι ο τρόπος για να κανει hover ενα ολόκληρο table

Κώδικας: Επιλογή όλων

table&#58;hover, table&#58;focus
&#123;
	background-color&#58; #F4F4F4;
&#125;
Σε mozilla , Opera και όλους τους άλλους εκτός απο ΙΕ :evil: :evil: :evil: :evil:
3.Πάλι με css πως γίνεται on mouse over να μπαίνει περίγραμμα γύρω απο το κείμενο?

Κώδικας: Επιλογή όλων

.text
&#123;
border&#58; 1px solid silver; 
&#125;
ή

Κώδικας: Επιλογή όλων

.text
&#123;
background-color&#58; silver;
&#125;
To .text είναι class και πρέπει να δηλωθεί στην σελίδα:
<p class="text"></p>

Ξανά...
Σε mozilla , Opera και όλους τους άλλους εκτός απο ΙΕ :evil: :evil: :evil: :evil:

Άβαταρ μέλους
tsimpouri
Δημοσιεύσεις: 186
Εγγραφή: 03 Δεκ 2003 17:14
Επικοινωνία:

3 Απορίες!

Δημοσίευση από tsimpouri » 24 Μαρ 2004 02:06

Ευχαριστω με βοηθησατε και τα κανα με το top style για να κανω και preview thanks

Απάντηση

Επιστροφή στο “HTML και XHTML”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες