button-ti kano lathos?

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
goforbet
Δημοσιεύσεις: 247
Εγγραφή: 24 Σεπ 2003 19:41

button-ti kano lathos?

Δημοσίευση από goforbet » 26 Μαρ 2004 17:48

exo auta edo:
www.goforbet.com/test/button.fla
kai
www.goforbet.com/test/button.swf
ti kano lathos kai den douleuei sosta to button(stin arxi fainetai na douleuei alla meta xanei tin sosti kinisi tou,kante 5-6 rollover pano tou kai tha katalavetai.)

sigoura ekana lathos sto kodika alla distixos tora prospatho na matho flash.

LightForce
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3812
Εγγραφή: 13 Απρ 2003 23:49

button-ti kano lathos?

Δημοσίευση από LightForce » 26 Μαρ 2004 19:41

Μην πειραξεις τιποτα στο timeline, απλα αντι για 1 και 15 κανε τα 2 και 16

Κώδικας: Επιλογή όλων

on (rollOver)  {gotoAndPlay(2);}
on (rollOut) {gotoAndPlay(16);} 

Άβαταρ μέλους
goforbet
Δημοσιεύσεις: 247
Εγγραφή: 24 Σεπ 2003 19:41

button-ti kano lathos?

Δημοσίευση από goforbet » 26 Μαρ 2004 20:02

ok,euxaristo,doulepse!

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες