Βοηθεία με Actionscript

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
pvnrt1407
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 14 Δεκ 2003 20:07

Βοηθεία με Actionscript

Δημοσίευση από pvnrt1407 » 27 Μαρ 2004 11:52

Θα ήθελα την βοήθεια σας στο εξής πρόβλημα:
Εχω ένα εξωτερικό αρχείο php με το όνομα gamedata.php το οποίο περιλαμβάνει τις εξης μεταβλητές q1,q2,...qk οπου k=1000.
Μέσα στο αρχείο flash έχω μια μεταβλητή next η οποία παίρνει συνέχεια διαφορετικές τιμές (αριθμούς).Θέλω ανάλογα με την τιμή της να φορτώνω την τιμή της αντίστοιχης q από το εξωτερικό αρχείο σε μία άλλη μεταβλητή(έστω την Κ) μέσα στο αρχείο flash (δηλ αν η τιμή της next είναι 110 θα ήθελα να φορτωθεί από το εξωτερικό αρχείο η μεταβλητή Q110 και η τιμή της να δωθεί στην μεταβλητή Κ).
Εχω γράψει τον εξής λανθασμένο κώδικα:
var Κ=gamedata.Q + next;
Μπορείτε να με βοηθήσετε?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Υ.Γ έχω ήδη γράψει τον εξής κώδικα:
var gamedata = new LoadVars();
gamedata.load("gamedata.php");

Άβαταρ μέλους
hohios
Δημοσιεύσεις: 171
Εγγραφή: 10 Μάιος 2001 03:00
Τοποθεσία: Heraklion Crete,Greece
Επικοινωνία:

Βοηθεία με Actionscript

Δημοσίευση από hohios » 29 Μαρ 2004 12:08

Αν κάνεις trace(k) τι σου δείχνει;

Δοκίμασε:
k="Q"+next
result=gamedata[k];
trace(result);

Άβαταρ μέλους
|dD|
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1161
Εγγραφή: 22 Ιαν 2004 16:47
Τοποθεσία: Greece

Βοηθεία με Actionscript

Δημοσίευση από |dD| » 29 Μαρ 2004 15:08

to check pvnrt1407

lipon
:arrow: sto parapanv paradigma (to diko sou) to la8os ine oti i metabliti K perni tin timi mias ipoti8emenis (ke adinatis) pros8esis metaxi gamedata.Q+next

sto akolou8o paradigma:

Κώδικας: Επιλογή όλων

Q25="hello";
next=25;
trace (eval("Q"+next));
to apotelesma ine:

hello

i edoli eval ipodiknii sto flash να "sidaxi" to onoma mias metablitis ke meta na epistrepsi tin timh tis.
opote sto arxiko paradigma i svsti edoli ine:

Κώδικας: Επιλογή όλων

var K=eval("gamedata.Q"+next);
(ipopsin oti sto arxio i metablites prepi na ine me kefaleo Q giati i metablites ine case-sensitive)

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης