Κατι ευκολο για php

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
greekbytes
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 2438
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2002 15:42
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Κατι ευκολο για php

Δημοσίευση από greekbytes » 12 Απρ 2004 11:06

Σίγουρα το ανέβασες σωστά στη θέση του προηγούμενου overall_header.tpl ? ( templates/subSilver/overall_header.tpl ) Δοκίμασε πάλι μήπως το έβαλες κατά λάθος αλλού

Άβαταρ μέλους
cracker
Δημοσιεύσεις: 417
Εγγραφή: 01 Δεκ 2003 11:50

Κατι ευκολο για php

Δημοσίευση από cracker » 12 Απρ 2004 16:18

όχι το ανέβασα κανονικότατα και έκανα αντικατάσταση. μήπως έπρεπε να μπει το λινκ μέσα σε {} ?

Άβαταρ μέλους
Expl0it
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2364
Εγγραφή: 25 Αύγ 2003 23:24
Τοποθεσία: home/sweet/home

Κατι ευκολο για php

Δημοσίευση από Expl0it » 12 Απρ 2004 17:09

Όχι το Link δεν θέλει μέσα σε {} !

Απλά βάλε :

Κώδικας: Επιλογή όλων

<td><a href="http&#58;//www.goforbet.com/index.php ή html ότι έχεις"><img src="templates/subSilver/images/logo_phpBB.gif" border="0" alt="Περιγραφή εικόνας &#40;π.χ&#58; goforbet.com&#41;" vspace="1" /></a></td>
Μην σε μπερδεύουν τα {L_INDEX} κ.τ.λ Αυτά είναι μεταβλητές του phpbb για να τραβάνε συγκεκριμένα στοιχεία !
LET THE C0DER IN YOUR LIFE
Fatal Error: Unable to read 3555 bytes in /root/head/brain/task.php on line 0

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
cracker
Δημοσιεύσεις: 417
Εγγραφή: 01 Δεκ 2003 11:50

Κατι ευκολο για php

Δημοσίευση από cracker » 13 Απρ 2004 00:37

εγώ έκανα τον κώδικα έτσι:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<td><a href="http&#58;//www.goforbet.com"><img src="templates/subSilver/images/logo_phpBB.gif" border="0" alt="&#123;L_INDEX&#125;" vspace="1" /></a></td>
βλέπεις κάτι λάθος?

Άβαταρ μέλους
Expl0it
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2364
Εγγραφή: 25 Αύγ 2003 23:24
Τοποθεσία: home/sweet/home

Κατι ευκολο για php

Δημοσίευση από Expl0it » 13 Απρ 2004 05:22

Όχι ! Δεν υπάρχει κάποιο λάθος !
LET THE C0DER IN YOUR LIFE
Fatal Error: Unable to read 3555 bytes in /root/head/brain/task.php on line 0

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
cracker
Δημοσιεύσεις: 417
Εγγραφή: 01 Δεκ 2003 11:50

Κατι ευκολο για php

Δημοσίευση από cracker » 13 Απρ 2004 11:36

γιατί δεν παίζει τότε? καμιά ιδέα?

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες