Multiline

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Barathrum
Δημοσιεύσεις: 246
Εγγραφή: 18 Μαρ 2004 07:49
Τοποθεσία: Cecropia..
Επικοινωνία:

Multiline

Δημοσίευση από Barathrum » 04 Απρ 2004 02:06

pos mporo se php na kanw ena box multiline ? opote dimiourgo kapio box gia input mou bgeni 1 gramh eno thelw na tou doso ego tis diastasis.. :/

Άβαταρ μέλους
softius
Script Master
Δημοσιεύσεις: 241
Εγγραφή: 11 Ιαν 2004 19:07
Επικοινωνία:

Multiline

Δημοσίευση από softius » 04 Απρ 2004 02:09

Χρησιμοποίησε textarea...

Άβαταρ μέλους
Barathrum
Δημοσιεύσεις: 246
Εγγραφή: 18 Μαρ 2004 07:49
Τοποθεσία: Cecropia..
Επικοινωνία:

Multiline

Δημοσίευση από Barathrum » 04 Απρ 2004 03:15

kai h parametros textarea pali se mia gramh mou to bgazi eno egw thelw na tou pw px, kanto platos 80 leksis kai makros 20 leksis :-?

Άβαταρ μέλους
softius
Script Master
Δημοσιεύσεις: 241
Εγγραφή: 11 Ιαν 2004 19:07
Επικοινωνία:

Multiline

Δημοσίευση από softius » 04 Απρ 2004 11:04

Οταν χρησιμοποιήσεις textarea το καθορίζεις αυτό που θες μέσω των χαρακτηριστικών rows και cols. Βέβαια δεν μπορείς να καθορίσεις ακριβώς πόσες λέξεις θα χωράνε σε μία γραμμή ( διαφορετικό μέγεθος η κάθε λέξη ). Μπoρείς όμως να καθορίσεις το πλάτος (cols) και τον αριθμό των γραμμών (rows) της textarea σου.

Ο HTML κώδικας πάει κάπως έτσι...

Κώδικας: Επιλογή όλων

<textarea rows="10" cols="60" name="mytextarea"></textarea>
Αν χρησιμοποιείς κάποιο editor, ψάξε στα settings του συγκεκριμένου πεδίου, και θα βρεις κάτι για rows και cols ;)

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

Multiline

Δημοσίευση από ThyClub » 04 Απρ 2004 14:20

Νομίζω οτι βάζεις:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<form name="form1" id="form1" method="post" action="">
  <select name="select" size="5" multiple="multiple">
    <option>1</option>
    <option>2>/option>
    <option>3</option>
    <option>4>/option>
    <option>5</option>
  </select>
</form>
:wink:

Άβαταρ μέλους
softius
Script Master
Δημοσιεύσεις: 241
Εγγραφή: 11 Ιαν 2004 19:07
Επικοινωνία:

Multiline

Δημοσίευση από softius » 04 Απρ 2004 16:39

Μα αυτό ζητούσε; Εγώ νόμισα πως ζητούσε ένα input με πολλές γραμμές - γι&#8217; αυτό και πρότεινα το textarea. :) Δεν κατάλαβα οτι ζητούσε 'με πολλές επιλογές' !!!! Sorry....

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

Multiline

Δημοσίευση από ThyClub » 04 Απρ 2004 22:53

Τώρα που ξαναδιάβασα τι ζητούσε δεν είμαι σίγουρος... :-?

Αν θέλεις να έχεις ενα πεδίο πολλαπλών επιλογών τότε χρησιμοποίησε τον κώδικα που έδωσα. Αν θέλεις κάτι άλλο απλά αποσαφήνισέ το :P

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες