flashnewscroller

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
goforbet
Δημοσιεύσεις: 247
Εγγραφή: 24 Σεπ 2003 19:41

flashnewscroller

Δημοσίευση από goforbet » 06 Απρ 2004 23:38

vrika auto to poli oreo scroller alla iparxei ena simantiko provlima.
den emfanizei ellinika.kammia kali idea?

http://www.goforbet.com/test/scroller.fla

HellCaT
Δημοσιεύσεις: 28
Εγγραφή: 17 Δεκ 2002 11:23

flashnewscroller

Δημοσίευση από HellCaT » 07 Απρ 2004 14:36

egw pantws to diavasa... nice info man.
des kai ayta ta scroller

http://www.flashkit.com/movies/Scriptin ... /index.php

Άβαταρ μέλους
|dD|
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1161
Εγγραφή: 22 Ιαν 2004 16:47
Τοποθεσία: Greece

flashnewscroller

Δημοσίευση από |dD| » 07 Απρ 2004 14:48

otan les oti den emfnizi elinika ti enois, ideogramata?

8elv na mou pis:
-to version tou Macromedia Flash pou xrisimopiis (sto Macromedia Flash 5 den pezi to sigekrimeno)
-ta settings tou Flash sto "Public Settings"
-ke ta properties esvterika tou movie

an den sou edvsa idi tin apadisi, kane apla replay sto sigekrimeno post me tis apadisis stis ervtisis pou sou post parapanv;)

Άβαταρ μέλους
goforbet
Δημοσιεύσεις: 247
Εγγραφή: 24 Σεπ 2003 19:41

flashnewscroller

Δημοσίευση από goforbet » 07 Απρ 2004 14:49

pos tha ginei na emfanizei ellinika?

Άβαταρ μέλους
|dD|
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1161
Εγγραφή: 22 Ιαν 2004 16:47
Τοποθεσία: Greece

flashnewscroller

Δημοσίευση από |dD| » 07 Απρ 2004 14:51

LOL goforbet
Στις: 07 Απρ 2004 13:48 Θέμα:
Στις: 07 Απρ 2004 13:49 Θέμα:
fadazome to post sou egine me diafora sec tou dikou mou :)

Άβαταρ μέλους
Expl0it
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2364
Εγγραφή: 25 Αύγ 2003 23:24
Τοποθεσία: home/sweet/home

flashnewscroller

Δημοσίευση από Expl0it » 07 Απρ 2004 14:54

Εμένα μου τα εμφανίζει κανονικά τα Ελληνικά !

Άν και πάλι έχεις πρόβλημα τότε πάτα στα Properties του dynamic text field εκεί που λέει Character όπως στην εικόνα 1

Εικόνα
Εικόνα 1

Και μετά τσέκαρε το specify ranges και επέλεξε τα 4 πρώτα όπως στην εικόνα 2 και λίγο πιο κάτω θα βρείς το Greek (674 Glyphs) όπως φένεται στην εικόνα 3 !

Εικόνα
Εικόνα 2

Εικόνα
Εικόνα 3

Πάτα ok και είσαι εντάξει !!

Άβαταρ μέλους
goforbet
Δημοσιεύσεις: 247
Εγγραφή: 24 Σεπ 2003 19:41

flashnewscroller

Δημοσίευση από goforbet » 07 Απρ 2004 15:02

ok,to ekana opos mou eipe o filter kai doulepse(tora emfanizei allo provlima,alla tha to paidepso ligo kai meta tha rotiso)

to flash MX professional exo

Άβαταρ μέλους
Expl0it
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2364
Εγγραφή: 25 Αύγ 2003 23:24
Τοποθεσία: home/sweet/home

flashnewscroller

Δημοσίευση από Expl0it » 07 Απρ 2004 15:20

Εδώ είμαστε εμείς όταν χρειαστείς βοήθεια !
LET THE C0DER IN YOUR LIFE
Fatal Error: Unable to read 3555 bytes in /root/head/brain/task.php on line 0

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
|dD|
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1161
Εγγραφή: 22 Ιαν 2004 16:47
Τοποθεσία: Greece

flashnewscroller

Δημοσίευση από |dD| » 07 Απρ 2004 15:52

;)

Άβαταρ μέλους
goforbet
Δημοσιεύσεις: 247
Εγγραφή: 24 Σεπ 2003 19:41

flashnewscroller

Δημοσίευση από goforbet » 07 Απρ 2004 21:43

den mporesa na to liso to provlima.
otan to vazo se htm arxeio paizei kanonika,an to kano import se ena allo movie( o dd exei asxolithei poli mazi mou se auto to thema :-) ) tote den paizei!

Άβαταρ μέλους
|dD|
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1161
Εγγραφή: 22 Ιαν 2004 16:47
Τοποθεσία: Greece

flashnewscroller

Δημοσίευση από |dD| » 08 Απρ 2004 14:32

a aaax.. fortoni ala me:

Κώδικας: Επιλογή όλων

loadMovieNum("to path tou .swf","ke to level pou tis epilogis sou");

analitiko paradigma

loadMovieNum("scroller.swf","1");
ektos ke an 8elis na to kanis opvs ixame sizitisi sto pm, i logiki ine i idia

an exis kapio prob kane replay sto sigekrimeno post, ke 8a tin broume tin lisi :) (8a to ftiaxoume to project min se anisixi tpt, kali 8elisi na exis gia ma8isi ke ola 8a ginoun);)

Άβαταρ μέλους
goforbet
Δημοσιεύσεις: 247
Εγγραφή: 24 Σεπ 2003 19:41

flashnewscroller

Δημοσίευση από goforbet » 08 Απρ 2004 14:37

to ekana opos mou eixes pei dd sta pm alla anti gia "1" evaza _root.main , opou main to movie poou tha fortone mesa.

Άβαταρ μέλους
goforbet
Δημοσιεύσεις: 247
Εγγραφή: 24 Σεπ 2003 19:41

flashnewscroller

Δημοσίευση από goforbet » 08 Απρ 2004 14:40

to ekana kai me to 1 alla pali den ginetai.se sena douleuei?den ksero an to dokimases

Άβαταρ μέλους
|dD|
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1161
Εγγραφή: 22 Ιαν 2004 16:47
Τοποθεσία: Greece

flashnewscroller

Δημοσίευση από |dD| » 08 Απρ 2004 15:01

aha me to MC enoouses (den ta 8imame ola, ke kapia apo ta pm ta diagrafo gia na min gemizi to inbox)
lipon exoume tin logiki opvs ixame pi
exoume 2 Layers (ka8ara gia logus efkolias sto "xediplvma" tou movie mas) sto kedriko TimeLine (_root)

-sto 1to Layer exoume to blank MC (Movie Clip) mas sto kedriko TimeLine (_root) me to instance name "main"
-to action to exoume sto 2ro Layer to opio ke ine:

Κώδικας: Επιλογή όλων

loadMovie("scroller.swf","_root.main");
ke testaroume to movie mas, perimeno replay an ola pigan kala an oxi 8a sou stilv post me to arxio na to dis ;)

Άβαταρ μέλους
goforbet
Δημοσιεύσεις: 247
Εγγραφή: 24 Σεπ 2003 19:41

flashnewscroller

Δημοσίευση από goforbet » 08 Απρ 2004 15:03

etsi to exo kanei!den douleuei!

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες