help C++

Συζητήσεις για την γλώσσα C και C++

Συντονιστές: Super-Moderators, WebDev Moderators

Απάντηση
jom
Δημοσιεύσεις: 5
Εγγραφή: 14 Απρ 2004 02:59

help C++

Δημοσίευση από jom » 14 Απρ 2004 03:15

:-? kalispera paidia!!ta exw vrei skoura me to parakatw programmataki,mporei kapoios na voi8isei????
"Δινεται ηλεκτρονικο κυκλωμα, το οποιο περιεχει το πολυ 20 συνδεσεις, 1 τρανζιστορ (pnp,npn).Nα δημιουργηθει ενα προγραμμα με κλάσεις (το τρανζιστορ, οι αντιστασεις, οι πυκνωτες κ.α.), το οποιο υπολογιζει τα εξης:
Στοιχεια Εισοδου
1.Το κυκλωμα(συνδεσμολογια)
2.Ολα τα χαρακτηριστικα των στοιχειων(το τρανζιστορ, οι αντιστασεις, οι πυκνωτες κ.α.)
3.Το σημα εισοδου του κυκλωματος
4.Τα παραπανω στοιχεια μπορουν να διαβαστουν απο το πληκτρολογιο ή απο ενα αρχειο.
Στοιχεια Εξοδου
1.Το σημα εξοδου.-"

Άβαταρ μέλους
agrippas
Script Master
Δημοσιεύσεις: 494
Εγγραφή: 18 Ιούλ 2002 14:52
Τοποθεσία: Υπερπέραν
Επικοινωνία:

help C++

Δημοσίευση από agrippas » 14 Απρ 2004 10:38

Δεν είναι δύσκολο. Απλά φτιάξε ένα πρόγραμμα με κλάσεις που να υπολογίζει αυτά που ζητάει η άσκηση.

jom
Δημοσιεύσεις: 5
Εγγραφή: 14 Απρ 2004 02:59

help C++

Δημοσίευση από jom » 14 Απρ 2004 15:48

agrippas έγραψε:Δεν είναι δύσκολο. Απλά φτιάξε ένα πρόγραμμα με κλάσεις που να υπολογίζει αυτά που ζητάει η άσκηση.
tinasou pw,emena mou fainetai bouno!!!!!! :o
an me voi8ouses ligo perissotero 8a sou imoun upoxreos!!!!!!!!

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

help C++

Δημοσίευση από ThyClub » 14 Απρ 2004 15:50

Έχεις γράψει καθόλου κώδικα μεχρι τώρα;;;

Αν ναι δείξε μας λίγο για να σε βοηθήσουμε :wink:

jom
Δημοσιεύσεις: 5
Εγγραφή: 14 Απρ 2004 02:59

help C++

Δημοσίευση από jom » 14 Απρ 2004 21:25

ThyClub έγραψε:Έχεις γράψει καθόλου κώδικα μεχρι τώρα;;;

Αν ναι δείξε μας λίγο για να σε βοηθήσουμε :wink:
oxi den exw xekinhsei ka8olou,den ta paw kala metis klaseis :(

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

help C++

Δημοσίευση από ThyClub » 14 Απρ 2004 22:38

Ξέρεις είναι λίγο δύσκολο να γράψεις αυτό το πρόγραμμα αν δεν έχεις ενα background στην γλώσσα. Αν θέλεις λίγο κώδικα απλά για να ξεκινήσεις τότε ναί αλλά αν ζητάς να σου φτιάξει κάποιος το πρόγραμμα τότε νομίζω οτι ρωτάς σε λάθος forum :roll:

Άβαταρ μέλους
agrippas
Script Master
Δημοσιεύσεις: 494
Εγγραφή: 18 Ιούλ 2002 14:52
Τοποθεσία: Υπερπέραν
Επικοινωνία:

help C++

Δημοσίευση από agrippas » 15 Απρ 2004 01:55

Απ' ό,τι φαίνεται είσαι φοιτητής και αυτή η άσκηση είναι κάποια εργασία σου πάνω σε μάθημα στη C++ για την οποία θα πάρεις βαθμό. Αν εμείς κάτσουμε εδώ και σου τη φτιάξουμε, η μόνη αλλαγή που θα κάνεις θα είναι να βάλεις το όνομά σου από κάτω, κάτι που είναι απαράδεκτο. Το δίκαιο και πρέπον λοιπόν είναι να στρωθείς να τη μάθεις.

Στην πορεία αν τα βρεις σκούρα σε συγκεκριμένο θέμα, εδώ θα είμαστε να σε βοηθήσουμε.

Οι κλάσεις είναι το δομικό στοιχείο της γλώσσας (η γλώσσα είναι αντικειμενοστραφής και τα αντικείμενα είναι εμφανίσεις κλάσεων).

jom
Δημοσιεύσεις: 5
Εγγραφή: 14 Απρ 2004 02:59

help C++

Δημοσίευση από jom » 15 Απρ 2004 02:29

ThyClub έγραψε:Ξέρεις είναι λίγο δύσκολο να γράψεις αυτό το πρόγραμμα αν δεν έχεις ενα background στην γλώσσα. Αν θέλεις λίγο κώδικα απλά για να ξεκινήσεις τότε ναί αλλά αν ζητάς να σου φτιάξει κάποιος το πρόγραμμα τότε νομίζω οτι ρωτάς σε λάθος forum :roll:
an mporeis dwse mou ligo kwdika gia na xekinhsw kai elpizw na ta kataferw me to katallilo vivlio............

jom
Δημοσιεύσεις: 5
Εγγραφή: 14 Απρ 2004 02:59

help C++

Δημοσίευση από jom » 15 Απρ 2004 14:12

ThyClub έγραψε:Ξέρεις είναι λίγο δύσκολο να γράψεις αυτό το πρόγραμμα αν δεν έχεις ενα background στην γλώσσα. Αν θέλεις λίγο κώδικα απλά για να ξεκινήσεις τότε ναί αλλά αν ζητάς να σου φτιάξει κάποιος το πρόγραμμα τότε νομίζω οτι ρωτάς σε λάθος forum :roll:
8a me voi8ouse polu an mporouses na mou peis poies klaseis na orisw,meta nomizw pws mporw na to xeiristw.........

bL-4-cK_DeViL
Δημοσιεύσεις: 26
Εγγραφή: 12 Νοέμ 2004 01:27
Τοποθεσία: larisa

help C++

Δημοσίευση από bL-4-cK_DeViL » 26 Νοέμ 2004 01:54

Να ρωτήσω κάτι?Ο οπτικός προγραμματισμός τι διαφορα έχει απο την c p.x!!!Γιατί είμαι λίγο άσχετος περί του θέματος και θα ήθελα να μάθω!!!αν μπορείτε πείτε μοθ!!!Ευχαριστώ πολυ

Απάντηση

Επιστροφή στο “C, C++”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες