απορίες με phpbb (συγχρονισμός, υποενότητες κτλ)

Μια περιοχή για το phpBB, την δημοφιλή δωρεάν πλατφόρμα για forums

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
cracker
Δημοσιεύσεις: 417
Εγγραφή: 01 Δεκ 2003 11:50

απορίες με phpbb (συγχρονισμός, υποενότητες κτλ)

Δημοσίευση από cracker » 17 Απρ 2004 11:08

μια απορία

στην καρτέλλα του αντμιν στην διαχείρηση του φόρουμ έχει δίπλα από κάθε δημόσια συζήτηση ένα κουμπάκι που λέει "συγχρονισμός". ξέρει κανείς τι κάνει αυτό το κουμπάκι?

επίσης γίνετε να κάνω σε μια θεματική ενότητα υποενότητες?

δηλαδή πχ

στο χαλαρά κι ανάλαφρα με το που θα μπαίνει κάποιος να βλέπει 4 θεματικές ενότητες. και η κάθε μία από αυτές να είναι ένα μίνι φόρουμ. μία μίνι δημόσια συζήτηση. γίνετε αυτό? αν ναι πως?

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

απορίες με phpbb (συγχρονισμός, υποενότητες κτλ)

Δημοσίευση από Cha0s » 17 Απρ 2004 14:44

Αναλογίσου τι έκανες για ΠΟΛΟΣΤΗ φορά λάθος!

ΑΝΑΛΟΓΙΣΟΥ!

ΕΛΕΟΣ

Άβαταρ μέλους
Expl0it
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2364
Εγγραφή: 25 Αύγ 2003 23:24
Τοποθεσία: home/sweet/home

απορίες με phpbb (συγχρονισμός, υποενότητες κτλ)

Δημοσίευση από Expl0it » 17 Απρ 2004 15:31

Σε περίπτωση που ξαναδώ θέμα με τίτλο : απορία/ες θα διαγράφεται αμέσως ! :evil:
LET THE C0DER IN YOUR LIFE
Fatal Error: Unable to read 3555 bytes in /root/head/brain/task.php on line 0

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

απορίες με phpbb (συγχρονισμός, υποενότητες κτλ)

Δημοσίευση από ThyClub » 17 Απρ 2004 18:33

Τίτλος άλλαξε.

@cracker:

Το PHP freeware εφαρμογές είναι ενα μέρος όπου ρωτάς για phpBB, NUKE, XOOPS κτλ.

To PHP εφαρμογές είναι ενα μέρος όπου ρωτάς γενικά για ΡΗΡ πχ Τι κάνει η function strstr() ή πώς μπορώ να στείλω email με ΡΗΡ.

Άβαταρ μέλους
cracker
Δημοσιεύσεις: 417
Εγγραφή: 01 Δεκ 2003 11:50

απορίες με phpbb (συγχρονισμός, υποενότητες κτλ)

Δημοσίευση από cracker » 17 Απρ 2004 22:22

phpBB, NUKE, XOOPS κτλ. επειδή εγώ δεν ξέρω τι είναι αυτά, για αυτό έγινε το λάθος.

κάποιος να απαντήσει?

Άβαταρ μέλους
tix-3-
Δημοσιεύσεις: 827
Εγγραφή: 25 Μαρ 2004 05:12
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη-Καβαλα-βεροια(το τριγωνο της καταρας)
Επικοινωνία:

απορίες με phpbb (συγχρονισμός, υποενότητες κτλ)

Δημοσίευση από tix-3- » 18 Απρ 2004 06:51

Το forum το οποιο χρησιμοποιεις και λεει στο admin panel του συγχρονισμος ειναι phpbb.
Γενικοτερα οσα ειπε ο thyclub (phpbb,nuke,xoops) ειναι Portal systems.

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

απορίες με phpbb (συγχρονισμός, υποενότητες κτλ)

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 18 Απρ 2004 10:35

I8iste priv kavoume post se mia katigoria va psaxoume tous kavoves tis !!!
Doksa tov 8eo kapoios agapitos moderator exei frovtisei gia afto !!!

Ανακοίνωση: Kανόνες του forum "PHP freeware εφαρμογές.
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Άβαταρ μέλους
AGRI0GATOS
Δημοσιεύσεις: 808
Εγγραφή: 20 Αύγ 2003 19:24
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη
Επικοινωνία:

απορίες με phpbb (συγχρονισμός, υποενότητες κτλ)

Δημοσίευση από AGRI0GATOS » 18 Απρ 2004 11:32

nai ok vre paidia ekane ena lathos to paidi.

kaneis omos den apantise se auto pou rotise :)

me endiaferi kai emena amesa :P

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

απορίες με phpbb (συγχρονισμός, υποενότητες κτλ)

Δημοσίευση από ThyClub » 18 Απρ 2004 11:44

Για να δημιουργήσεις κατηγορία πχ WEB Design το κάνεις απλά απο το κουμπί κατηγορία αν θέλεις να δημιουργήσεις φόρουμ σε αυτές τις κατηγορίες το κάνεις απο το κουμπί φόρουμ.

Τα φόρουμ δεν νομίζω να χωρίζονται σε επιμέρους ενότητες. Τουλάχιστον στο 2.0.6 που έχω μπροστά μου.

Αν και στα Αγγλικά ο συγχρονισμός που λές νομίζω είναι το Resync και πρέπει να κάνει το ίδιο πράγμα που κάνει και το "Fix Block heights" του NUKE.

Δεν νομίζω να το χρειαστείς εκτός και αν δημιουργήσεις πολλές κατηγορίες και ενότητες.

Παρακαλώ :wink:

Άβαταρ μέλους
xmavidis
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1217
Εγγραφή: 02 Δεκ 2003 19:59
Τοποθεσία: Ηράκλειο

απορίες με phpbb (συγχρονισμός, υποενότητες κτλ)

Δημοσίευση από xmavidis » 18 Απρ 2004 14:36

Για να βάλεις υποκατηγορίες θα πρέπει να εγγαταστήσεις ένα Mod που όμως είναι για advanced users και πέρνει πάνω από μία ώρα η εγγατάσταση του.

Σε συνβουλέβω να μην δοκιμάσεις να το βάλεις.
I want to know God’s thoughts; the rest are details.
Albert Einstein

Άβαταρ μέλους
cracker
Δημοσιεύσεις: 417
Εγγραφή: 01 Δεκ 2003 11:50

απορίες με phpbb (συγχρονισμός, υποενότητες κτλ)

Δημοσίευση από cracker » 21 Απρ 2004 14:59

αυτό το NUKE τι είναι και τι κάνει βρε παιδιά?

Άβαταρ μέλους
gaucho
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2408
Εγγραφή: 22 Δεκ 2002 13:18

απορίες με phpbb (συγχρονισμός, υποενότητες κτλ)

Δημοσίευση από gaucho » 21 Απρ 2004 16:32

mixani pou xtipaei kafe einai to nuke

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

απορίες με phpbb (συγχρονισμός, υποενότητες κτλ)

Δημοσίευση από Cha0s » 21 Απρ 2004 17:28

Nuke = Κακογραμμένο CMS...

Άβαταρ μέλους
cracker
Δημοσιεύσεις: 417
Εγγραφή: 01 Δεκ 2003 11:50

απορίες με phpbb (συγχρονισμός, υποενότητες κτλ)

Δημοσίευση από cracker » 23 Απρ 2004 10:09

cms τι ακριβώς είναι?
λίγο πιο απλά...

Άβαταρ μέλους
Expl0it
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2364
Εγγραφή: 25 Αύγ 2003 23:24
Τοποθεσία: home/sweet/home

απορίες με phpbb (συγχρονισμός, υποενότητες κτλ)

Δημοσίευση από Expl0it » 23 Απρ 2004 13:28

Content Management System :lol:
LET THE C0DER IN YOUR LIFE
Fatal Error: Unable to read 3555 bytes in /root/head/brain/task.php on line 0

Εικόνα

Απάντηση

Επιστροφή στο “phpBB”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες