allagi banner se polles selides

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την HTML, XHTML και την κατασκευή σελίδων για το Web.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
goforbet
Δημοσιεύσεις: 247
Εγγραφή: 24 Σεπ 2003 19:41

allagi banner se polles selides

Δημοσίευση από goforbet » 17 Απρ 2004 14:30

kalimera,
sto site mou exo kammia 30aria selides html pou pano exoun ena kentriko banner(to idio banner se oles)-ginetai na to allakso se mia mono kai oi allages na emfanistoun kai stis ipoloipes selides?
diaferoetika tha prepei na to allazo se kathe selida.iparxei tropos na glitosoume xrono? xrisimopoio to dreamweaver mx

Άβαταρ μέλους
tsimpouri
Δημοσιεύσεις: 186
Εγγραφή: 03 Δεκ 2003 17:14
Επικοινωνία:

allagi banner se polles selides

Δημοσίευση από tsimpouri » 17 Απρ 2004 14:37

Μπορείς να κανεις αντικατασταση του banner με το καινουργιο βαλε απλα να εχουν το ιδιο ονομα και καταληξη, πρεπει ομως να ειναι στο ιδιο μέγεθος για να μην χαλασει η αναλυση του

Άβαταρ μέλους
xmavidis
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1217
Εγγραφή: 02 Δεκ 2003 19:59
Τοποθεσία: Ηράκλειο

allagi banner se polles selides

Δημοσίευση από xmavidis » 17 Απρ 2004 14:37

Μπορείς να το κάνεις με ένα banner system αλλά νομίζω πρέπει να μετονομάσεις τις σελίδες σε php (Αν το σύστημα είναι php script).
I want to know God’s thoughts; the rest are details.
Albert Einstein

Άβαταρ μέλους
|dD|
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1161
Εγγραφή: 22 Ιαν 2004 16:47
Τοποθεσία: Greece

allagi banner se polles selides

Δημοσίευση από |dD| » 17 Απρ 2004 14:43

mono ean to path pou trabai to banner ine idio gia oles tis html selides sou:
px http://www.yourdomain.gr/banners/banner.gif

alazodas lipon to banner alazi ke se oles tis html selides sou.

idalvs boris me ena aplo php script
(to idio isxii ke gia ta .swf ;))

Άβαταρ μέλους
goforbet
Δημοσιεύσεις: 247
Εγγραφή: 24 Σεπ 2003 19:41

allagi banner se polles selides

Δημοσίευση από goforbet » 17 Απρ 2004 14:49

ola exoun to idio onoma-etsi skeftika ki ego,aplos rotisa an iparxei allos tropos,auto to system banner ti akrivos einai?

Άβαταρ μέλους
xmavidis
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1217
Εγγραφή: 02 Δεκ 2003 19:59
Τοποθεσία: Ηράκλειο

allagi banner se polles selides

Δημοσίευση από xmavidis » 17 Απρ 2004 15:34

Από αυτό το σύστημα μπορείς να διαχειρήζεσε τα banners σου. Μόλις κάποιος επισκέπτης κάνει ανανέωση την σελίδα ένα άλλο banner θα μεφανιστεί που θα οδηγεί κάπου αλλού.

Εγώ χρησιμοποιώ το ledads που είναι αρκετά εύκολο και θα το βρεις εδώ http://www.ledscripts.com/index.php?pag ... php:ledads
I want to know God’s thoughts; the rest are details.
Albert Einstein

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

allagi banner se polles selides

Δημοσίευση από ThyClub » 17 Απρ 2004 18:29

Μπορείς να το κάνεις και με css. Δλδ να βάλεις ενα αρχείο css που να λέει που και ποιο banner θα εμφανίζεται και να το κάνεις link σε όλες τις σελίδες σου.

Άβαταρ μέλους
goforbet
Δημοσιεύσεις: 247
Εγγραφή: 24 Σεπ 2003 19:41

allagi banner se polles selides

Δημοσίευση από goforbet » 18 Απρ 2004 01:52

ThyClub έγραψε:Μπορείς να το κάνεις και με css. Δλδ να βάλεις ενα αρχείο css που να λέει που και ποιο banner θα εμφανίζεται και να το κάνεις link σε όλες τις σελίδες σου.
diladi? pos tha ginei auto?

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

allagi banner se polles selides

Δημοσίευση από ThyClub » 18 Απρ 2004 11:35

Δημιουργείς ενα div ή ενα table και του δίνεις id="banner" μετά βάζεις τον κώδικα στην σελίδα και με css :
#banner
{
background-image: banner.gif
}
Σε κάθε σελίδα βάζεις :
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="banner.css">
και μετά όσες φορές θέλεις να αλλάξεις το banner απλά αλλάζεις την εικόνα στο css

Άβαταρ μέλους
patriot
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1590
Εγγραφή: 20 Αύγ 2002 19:21
Τοποθεσία: Σπίτι μου!

allagi banner se polles selides

Δημοσίευση από patriot » 18 Απρ 2004 20:08

Ένας πολύ απλός τρόπος που τον βλέπουν ακόμα και όχι μόνο οι παλιοί αλλά και οι ακόμα ποιο παλιοί browsers είναι το αρχείο JS. Δηλ javascript.

Άνοιξε ένα αρχείο html και σβήστα όλα. Να μείνει το απόλυτο τίποτα. Ούτε καν αυτά που ειναι τα ποιο συνηθισμένα:

<html>
<head>
<title>HTML document</title>
</head>
<body>

</body>
</html>



Μετά γράψε τον εξής κώδικα:

document.write(" ότι κώδικα θες εδώ ");

Μετά κάνε το save με την μορφή JS και απλά βάλε το Link να οδηγεί στο αρχείο με αυτήν την εντολή σε όποιο σημείο θες να φαίνεται:

<script language=Javascript src="το_ονομα_που_του _εδωσες.js" type=text/javascript></script>

Σημείωσεις:
1) Στο σημείο που είναι τα μπλε γράμματα μπορείς να βάλεις ότι html κώδικα θες ΑΛΛΑ για κανένα λόγο και για καμιά αιτία δεν θα βάλεις κανονικά αυτάκια (") παρά μόνο το υποκατάστατα του. Δηλ: '. Αν τώρα είναι κάποιο σημείο του κώδικα που δεν δέχεται ' τότε άσε τα αυτάκια (") αλλά πρόσθεσε ένα \ μπροστά για να αποφύγεις τα conflicts.

Σημείωση: μόνο \, όχι "/"

Σημείωση: Μόνο το document.write(" και το "); επιτρέπεται να υπάρχουν από αυτάκια (") γιατί είναι οι βασικές αρχές του κώδικα. Αν δεις, σε πολλούς κώδικες ότι τα έχουν και αντικαταστήσει και αυτά με ' τότε είναι λάθος.


2) ΔΕΝ πρέπει να υπάρχουν γραμμές που να "σπάνε" τον κώδικα μέσα στο μπλε περιεχόμενο. Δηλ αν γράψεις

1) κατι
2) κάτι άλλο


είναι λάθος. Να γράψεις 1)κάτι <br>2) κάτι άλλο.Αν θες να αφήσεις οπωσδήποτε γραμμη, κλείσε το document.write(" με την αντίστοιχη εντολή "); και άνοιξε καινούργιο!!



Αποτέλεσμα

document.write("<a href='http://www.path_arxeiou.com' target='_blank'><img src='image/path/onoma_banner_arxeiou.gif'>");
1) Για όποιον γράφει με πολυτονικά....
2) Καλά ακόμα να συνηθίσετε την ιδέα ότι δεν γράφουμε ούτε με greeklish ούτε με κεφαλαία;

Απάντηση

Επιστροφή στο “HTML και XHTML”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες