tab στο flash γίνεται;

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
antonio04
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: 23 Απρ 2004 01:54

tab στο flash γίνεται;

Δημοσίευση από antonio04 » 23 Απρ 2004 02:11

Να 'μαι και 'γω στη παρέα σας. Είμαι καινούριος και θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας. Θέλω να γράψω μέσα στον κειμενογράφο του flash κάποιο κέμενο. Για να σας δώσω να καταλάβετε έχω κάποια νούμερα και θέλω να τα στοιχίσω σε στείλες. Επειδή όμως πρίν από κάθε νούμερο έχει κάποιο κείμενο οι αριθμοί δεν κάθονται ακριβώς ο ένας κάτω από τον άλλον , αλλά παιζουν λίλο δεξιά ή αριστερά. Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει αυτό; Εγώ σκέφτηκα το tab(στο word δουλεύει) αλλά στο flash(MX 2004) δεν το αναγνωρίζει! Καμιά ιδέα; Παιδιά ο χρόνος με πιέζει αφόρητα γι'αυτό please απαντήστε!

Άβαταρ μέλους
|dD|
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1161
Εγγραφή: 22 Ιαν 2004 16:47
Τοποθεσία: Greece

tab στο flash γίνεται;

Δημοσίευση από |dD| » 23 Απρ 2004 09:09

dvse mas epipleon ta exis stixia:

-to kimeno pu epixiris na grapsis ine:
a. Static
b. Dynamic Text
c. Input Text

-dvse mas ena paradigma (meros tu kimenou).

-o logos pu epixiris kati tetio (dld gia kapia istoseldida, topiko project, kati alo)?

Άβαταρ μέλους
Expl0it
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2364
Εγγραφή: 25 Αύγ 2003 23:24
Τοποθεσία: home/sweet/home

tab στο flash γίνεται;

Δημοσίευση από Expl0it » 23 Απρ 2004 13:14

Μπορείς βέβαια να κάνεις και τις τροποποιήσεις που θέλεις με css !

Δες εδώ : http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=9356 ίσως σε βοήθησει περισσότερο !
LET THE C0DER IN YOUR LIFE
Fatal Error: Unable to read 3555 bytes in /root/head/brain/task.php on line 0

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
|dD|
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1161
Εγγραφή: 22 Ιαν 2004 16:47
Τοποθεσία: Greece

tab στο flash γίνεται;

Δημοσίευση από |dD| » 23 Απρ 2004 13:24

Filter an den to prosexes o antonio04
grafi:
Είμαι καινούριος και θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας.

Άβαταρ μέλους
Expl0it
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2364
Εγγραφή: 25 Αύγ 2003 23:24
Τοποθεσία: home/sweet/home

tab στο flash γίνεται;

Δημοσίευση από Expl0it » 23 Απρ 2004 13:29

Ούπς !!! Άρα δώσε μας τα στοιχεία για να σε βοήθησουμε !!:P
LET THE C0DER IN YOUR LIFE
Fatal Error: Unable to read 3555 bytes in /root/head/brain/task.php on line 0

Εικόνα

antonio04
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: 23 Απρ 2004 01:54

tab στο flash γίνεται;

Δημοσίευση από antonio04 » 27 Απρ 2004 11:02

Το χρειάζομαι για ιστοσελίδα. Ένα παράδειγμα:
αμερικη 24 34 16
ρωσία 23 29 31
.
.
.
στο flash το 23 δεν πάει ακριβώς κάτω από το 24!

Άβαταρ μέλους
Barathrum
Δημοσιεύσεις: 246
Εγγραφή: 18 Μαρ 2004 07:49
Τοποθεσία: Cecropia..
Επικοινωνία:

tab στο flash γίνεται;

Δημοσίευση από Barathrum » 27 Απρ 2004 12:01

giati edw pige?:)
mporis na kanis auto pou kanw egw
metra ta gramata tis megaliteris se leksis xoras
kai afise 2 kena kai meta afou grafis mia xora baze ta analoga kena kai meta tous arithmous kai erxonte to ena kato apo to allo. kserw paizei ligaki arithmitiki alla to kanw kairo tora kai sinithisa (ase pou einai kai poli aplo)

px

1. amerikh__24 34 16
2. rosia____23 29 31

to forum aferi apo mono tou ta kena gi auto ebala anti gia keno katw paula

Άβαταρ μέλους
|dD|
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1161
Εγγραφή: 22 Ιαν 2004 16:47
Τοποθεσία: Greece

tab στο flash γίνεται;

Δημοσίευση από |dD| » 27 Απρ 2004 13:10

ke sto sigekrimeno link (pm) boris na balis sto .txt to keimeno me ton tropo pu esi epi8imis (Tab), katafernodas tin epi8imiti stixisi.

gia opia aporia sou apla perimeno post ;)

antonio04
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: 23 Απρ 2004 01:54

tab στο flash γίνεται;

Δημοσίευση από antonio04 » 28 Απρ 2004 23:58

αν τα στοιχίσω μέσα σε .txt αρχείο ή οτιδήποτε άλλο, όταν τα πάρω με copy και τα παω στο flash χανεται η στοιχιση.

όσο για αυτό που λες Barathrum και πάλι η στοιχιση δεν είναι τέλεια.ακόμη και στο παράδειγμα σου φαινεται!το θέλω για σοβαρή δουλειά και θέλω η στοιχιση να είναι τέλεια.

καμιά άλλη ιδέα;

Άβαταρ μέλους
|dD|
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1161
Εγγραφή: 22 Ιαν 2004 16:47
Τοποθεσία: Greece

tab στο flash γίνεται;

Δημοσίευση από |dD| » 29 Απρ 2004 08:59

den ipa na ta paris apo to .txt ke na ta kanis paste sto Macromedia Flash, ala na ta "perni" dinamika apo to .txt to .swf arxio su.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες