RS232 logic analyzer

Γενικά θέματα για τις γλώσσες προγραμματισμού που δεν καλύπτονται από τις άλλες περιοχές της κατηγορίας.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Wiwol
Δημοσιεύσεις: 26
Εγγραφή: 10 Απρ 2003 22:22
Τοποθεσία: thessaloniki

RS232 logic analyzer

Δημοσίευση από Wiwol » 02 Μάιος 2004 12:36

yparei kaneis pou na exei kapio programma se C++ h Basic to opoio na briskei xaraktiristika ekpomphs RS232? (BauteRate, domh mynhmatos(start bit, stop bit, parrity bit kai oti allo)) kai an einai dynaton na kanei katagrafh ths eisodou.

thelo na katagrapso thn eksodo mias siskeyhs gia thn opoia to documentation einai anyparrkto.

eyxaristo.

Άβαταρ μέλους
mixos
Δημοσιεύσεις: 76
Εγγραφή: 07 Ιουν 2003 19:14
Επικοινωνία:

RS232 logic analyzer

Δημοσίευση από mixos » 02 Μάιος 2004 13:50

Δες αυτά τα προγραμματάκια:

RS232 monitor
http://www.aggsoft.com/products/serial- ... onitor.htm

Docklight RS232 Terminal / RS232 Monitor 1.2
http://www.fileheaven.com/Docklight-RS2 ... d/8248.htm

SI_SCOPE Pro RS232 Analyzer
http://www.shareup.net/Utilities/Optimi ... -9830.html

Απάντηση

Επιστροφή στο “γλώσσες προγραμματισμού - γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης